ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγικό δυστύχημα λόγω ανατροπής μηχανήματος στην Αβία

ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΤΟ ΤΡΑΥΜΑ ΤΟΥ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚIΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ – ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΦΗΜΙΣΜΕΝΩΝ “ΟΛΥΜΠΙΑΝΣ”

Ακούραστος εργάτης ο άτυχος Βαγγέλης Κιτσικόπουλος, αγαπούσε την δουλειά του και την οικογένειά του…

Ο Βαγγέλης Κιτσικόπουλος μαζί με τον καλό του φίλο Πασχάλη

Τραγική κατάληξη είχαν οι χωματουργικές εργασίες που ξεκίνησε χθες το πρωί στο σπίτι του στην Παλιόχωρα Aβίας ο Βαγγέλης Κιτσικόπουλος, όταν λίγο μετά τις 10 το πρωί, ένα από τα μικρά εκσκαφικά μηχανήματα τύπου ‘Bobcat’ ανετράπη από άγνωστη αιτία και καταπλάκωσε τον 63χρονο άτυχο εργολάβο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στον θώρακα θανάσιμα.
Μετά από λίγα λεπτά στο σημείο κατέφτασε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του…

Η ξαφνική απώλεια του ευσυνείδητου και αφοσιωμένου εργολάβου, έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία της Καλαμάτας θλίψη και στην οικογένειά του ανείπωτο πόνο, αφού ήταν αγαπητός, σοβαρός, υπεύθυνος και δραστήριος σε ό,τι κι αν έκανε.

Με τον αγαπημένο του γιο Μάνο

Η χρυσή εποχή των “ΟΛΥΜΠΙΑΝΣ”

Υπήρξε από τα βασικά και ιδρυτικά μέλη του ιστορικού συγκροτήματος “Oλύμπιανς” με τον Πασχάλη Αρβανιτίδη, όπου γνώρισαν τεράστια επιτυχία για πολλά χρόνια και τα τελευταία χρόνια, και κυρίως από το 1986 που συνέβησαν οι σεισμοί στην Καλαμάτα, είχε ενεργή δραστηριοποίηση σε οικοδομικές και εργολαβικές εργασίες με μεγάλη επιτυχία.

Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες είχε μεταβεί σε μοναστήρι των Καλαβρύτων, επιστρέφοντας χτες βράδυ, όπου διεκπεραίωσε με επιτυχία μία εργολαβία που είχε αναλάβει και σήμερα δυστυχώς συνέβη το μοιραίο…

Ο Βαγγέλης Κιτσικόπουλος έχει αφήσει το στίγμα του στην τοπική κοινωνία αφού έχει κατασκευάσει μερικές από τις μεγαλύτερες και καλύτερες πολυκατοικίες στην πόλη και τα τελευταία χρόνια είχε επεκταθεί επιχειρηματικά και στην Αβία.
Μάλιστα, ήταν ο άνθρωπος που μαζί με το συνεργείο του είχε αναλάβει την ανακατασκευή του κεντρικού κτιρίου στην Πλατεία της Καλαμάτας, όπου σε λίγες ημέρες θα στεγάσει την επιχείρηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, με την οικογένεια του ποδοσφαιριστή, λόγω της στενής τους σχέσης και συνεργασίας,να αδυνατεί να πιστέψει τον πρόωρο χαμό του.
Ο άτυχος εργολάβος ήταν υπερήφανος για τα παιδιά του, αφού ο γιος του Μάνος είναι ένας εξαιρετικός βραβευμένος σολίστ στο πιάνο, ενώ η κόρη του η Δήμητρα μία επιτυχημένη πολιτικός μηχανικός.

Με την αγαπημένη του κόρη Δήμητρα

Τραγικό δυστύχημα λόγω ανατροπής μηχανήματος στην Αβία
To Top