Επί Σκηνής

“Τούτσι”: Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου η πρεμιέρα

ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΣΥΝ ΕΝΑ-ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΥΜΠΟΥΡΟΣ

Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου στις 20.00 το βράδυ θα γίνει η επίσημη πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης “Τούτσι”. Τεχνικοί λόγοι ανάγκασαν την παραγωγή να αναβάλλει για μία ημέρα την πρεμιέρα, και έτσι αντί για Παρασκευή θα απολαύσουμε το Σάββατο το βράδυ το μιούζικαλ “Τούτσι”.

Ολοκληρώνονται οι ετοιμασίες του Θεατρικού Σήματος ΣΥΝ ΕΝΑ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΥΜΠΟΥΡΟΣ, που βαδίζει στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα της χειμερινής παραγωγής του για την περίοδο 2018, με το έργο «Τούτσι», βασισμένο στην ομώνυμη γνωστή κινηματογραφική επιτυχία του Σίντνεϋ Πόλακ.

 

Πρόκειται για το ανέβασμα μιας κλασσικής πλέον κωμωδίας της δεκαετίας του ’80, που ξεχωρίζει για την πρωτοτυπία και την ευαισθησία της, με μια διπλή προβληματική που καταρχήν του χαρίζει την αξιοπιστία μιας «σκεπτόμενης» κωμωδίας. Από τη μια αποτελεί σχόλιο πάνω στην ανεργία και από την άλλη αγγίζει το αιώνιο ζήτημα της διαφοράς και της συμπληρωματικότητας των δύο φύλων.
Κι όλα αυτά σε μία δεκαετία κατά την οποία η αμερικανική κοινωνία γνώρισε και την ανεργία και την αποκαθήλωση των ταμπού κατά των ομοφυλόφιλων. Το Tootsie είναι πάνω από όλα ένα ξεκαρδιστικό και ανατρεπτικό έργο που προκαλεί το θεατή να το αντιμετωπίσει ως love story.

Οι συντελεστές της παράστασης:

Μετάφραση: Αντώνης Θεοδώρου
Διασκευή-Σκηνοθεσία: Κώστας Κατσουλάκης
Σκηνικά: Γιάννης Τσούπας
Προσαρμογή Μουσικής: Πάνος Κουραμπάς
Στίχοι Τραγουδιών: Μιμίκα Τάσση
Κοστούμια-Φωτισμοί: Κώστας Κατσουλάκης
Βίντεο-Μοντάζ: Γιώργος Λαχανάς
Βοηθοί Σκηνοθέτη: Ελένη Πετρουλέα, Νίκος Κυριακουλάκος

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:

Χριστίνα Αρβανίτη, Μάρω Γιαμαρέλου, Βασίλης Δωδέκατος, Πάνος Ηλιόπουλος, Λευτέρης Καρμοίρης, Μιχάλης Καρμοίρης, Σέφη Κούβελα, Πάνος Κουραμπάς, Μαρία Κρόμπα, Νίκος Κυριακουλάκος, Χρύσα Μαργαριτίδη, Ρούλα Μέντη, Έφη Μπετιχαβά, Σοφία Μποτσέα, Λεωνίδας Παχτίτης, Αλέκα Σταυριανέα, Τάκης Τσαπόγας.

Να σημειωθεί ότι οι παραστάσεις θα δίνονται καθημερινά 9.15μ.μ., εκτός Δευτέρας, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή στις 8μ.μ.
Στην είσοδο θα υπάρχει εισιτήριο 12€ και φοιτητικό-μαθητικό 8€.
Τέλος, προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται από την Παρασκευή 16/11/2018, καθημερινά 6μ.μ. με 9μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, ενώ για κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν όλες τις ημέρες από 10π.μ. έως 2μ.μ., με το 6908 252187.

“Τούτσι”: Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου η πρεμιέρα
To Top