ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τους εργάτες πυροπροστασίας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Καλαμάτας

Συνάντηση με τους εποχικούς εργάτες πυροπροστασίας του Δήμου, είχε στο Δημαρχείο σήμερα, Τρίτη 5 Ιουλίου 2022, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος.

«Να κάνουμε όλοι τη δουλειά μας, κυρίως στα χωριά», τόνισε ο Δήμαρχος, υπογραμμίζοντας ότι η αποστολή των εργατών πυροπροστασίας είναι σημαντική αφού προσφέρει στους συμπολίτες μας και στο γενικό καλό. Ζητήθηκε να μην υπάρχουν υπερβολές κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, «προέχει η δική σας ασφάλεια» ανέφερε ο κ. Βασιλόπουλος.

Οι εργάτες πυροπροστασίας συνεργάζονται στενά με τους κατά τόπους Προέδρους Κοινοτήτων καθώς επίσης με το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

«Όταν έχουμε 4άρι να είσθε σε επιφυλακή και ετοιμότητα. Να είσθε όλοι μια ομάδα, όπως για παράδειγμα στον Ταΰγετο ή στην περιοχή των Αρφαρών. Η Καλαμάτα θα λειτουργεί πάντοτε υποστηρικτικά», σημείωσε ο Δήμαρχος.

Όπως επισημαίνεται και στη σχετική ενημέρωση του Δήμου Καλαμάτας, τα προηγούμενα χρόνια άλλωστε, έχει αποδειχθεί η σημαντική συνεισφορά και ο ρόλος των εποχικών εργατών πυροπροστασίας του Δήμου και η συνδρομή τους, τόσο στην πρόληψη όσο και στην αντιμετώπιση συμβάντων.

Με τους εργάτες πυροπροστασίας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Καλαμάτας
To Top