Τουρισμός

Τουριστική προβολή Καλαμάτας…στο Περιστέρι

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ “KΡΑΣΙ-ΜΕΛΙ-ΛΑΔΙ-ΕΛΙΑ”
MEΓΑΛΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ

Την προσεχή Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017, από τις 17.00 και μετά, θα οργανωθούν στο Άλσος Περιστερίου εκδηλώσεις για την Καλαμάτα, στην οποία θα είναι αφιερωμένη η ημέρα, στο πλαίσιο της έκθεσης «Κρασί, Μέλι, Λάδι & Ελιά, η Αυθεντική Ελλάδα».

Όπως αναλυτικά επισημαίνει ο Δήμος Καλαμάτας, “στις 19.30, ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης θα υποδεχθεί την αντιπροσωπεία του Δήμου μας  στην είσοδο του Άλσους Περιστερίου και θα ακολουθήσει περιήγηση στον εκθεσιακό χώρο και παρακολούθηση δρωμένων στην πλατεία που αυτός διαθέτει.
Στις 20.45, το Λύκειον των Ελληνίδων Καλαμάτας θα δώσει χορευτική παράσταση και θα ακολουθήσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χορόπολις. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην κεντρική σκηνή του Άλσους, «Τέχνη στην Πέτρα»
Τέλος, ο Δήμαρχος Περιστερίου θα παραθέσει δείπνο στην αντιπροσωπεία της Καλαμάτας.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο προβολής της Καλαμάτας, θα προσφερθούν στο κοινό Καλαματιανά γλυκά και εδέσματα  όπως παραδοσιακά λαλάγγια και δίπλες που θα φτιαχτούν επί τόπου.
Όλοι οι Μεσσηνιακοί Σύλλογοι και δεκάδες Μεσσήνιοι της Αττικής έχουν ειδοποιηθεί προκειμένου να παρευρεθούν.Σημειώνεται ότι κάλεσμα στην εκδήλωση απηύθυνε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης”.

To Top