Αθλητισμός

Tornados: Οι SURVIVORS νικητές στο “Αλάνα Cup”

Λίγες ώρες πριν τους Ιταλούς στο Euro, το σήκωσαν οι Survivors στo “Αλάνα Cup”! Μετά από έναν γεμάτο μήνα ποδοσφαιρικής δράσης ολοκληρώθηκε το τουρνουά ενηλίκων ΑΛΑΝΑCUP που διοργανώθηκε από την ακαδημία ποδοσφαίρου Tornados PFA σε συνεργασία με τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά στο ιδιόκτητο γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα 9χ9 των διοργανωτών.

Οι δέκα ομάδες που συμμετείχαν εναρμονίστηκαν πλήρως τόσο με τους κανόνες της προκήρυξης του τουρνουά όσο και με τα μέτρα πρόληψης λόγω της λοίμωξης COVID 19.

Πάνω από 30 αγώνες πραγματοποιήθηκαν και περισσότερα από 115 γκολ σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του τουρνουά. Αγώνες που κρίθηκαν στα τελευταία λεπτά , προκρίσεις που ήρθαν μετά την διαδικασία των πέναλτι , οι γνωστές γκρίνιες παικτών-διαιτητών αλλά και τα πολλά χαμόγελα και πειράγματα μεταξύ των ομάδων λίγα από τα σκηνικά της δράσης.

Αξίζει να σημειωθεί η προσφορά των αθλητικών καταστημάτων AlmaSport σε αθλητικό υλικό στις ομάδες των ημιτελικών και τελικών αλλά και η υποστήριξη της ομάδας του Wellness Motivation με υποτονικά ποτά κατά τη διάρκεια των αγώνων και δωροκάρτες προσφορών προς τις ομάδες.

Για την ιστορία οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν οι :

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ, ΜΑΚΑΜΠΙ ΑΡΦΑΡΩΝ, SURVIVORS, E_BEER_OI, COVID F.C., TUM F.C., Π.Α.Ε. ΓΙΟΜΑΤΑΡΙΑ, ΓΚΑΖΜΑΔΕΣ, ΗΡΑ, PLATEA

Νικήτρια ομάδα του τουρνουά αναδείχτηκε η ομάδα των SURVIVORS μετά τον τελικό εναντίον της ομάδας του ΗΡΑ με σκορ 0-0 στην κανονική διάρκεια και 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι ύστερα από 10 εκτελέσεις πέναλτι .

Μετά τη λήξη των αγώνων η νικήτρια ομάδα πήρε το κύπελλο και τα μετάλλια της αλλά και το μεγάλο δώρο των διοργανωτών !

Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες και τους παίκτες τους να χάρηκαν το παιχνίδι,να έχουν υγεία και το χειμώνα να ξανά ανταμώσουμε στα γήπεδα χωρίς περιορισμούς και αναβολές”, καταλήγει η ανακοίνωση των διοργανωτών.

Tornados: Οι SURVIVORS νικητές στο “Αλάνα Cup”
To Top