Αθλητισμός

Τοποθετήθηκαν οι νέοι βατήρες στο Κολυμβητήριο Καλαμάτας

Προπόνηση και στις … εκκινήσεις θα μπορούν να κάνουν πλέον τα “δελφίνια” στο κολυμβητήριο Καλαμάτας καθώς ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των νέων βατήρων στην δυτική πλευρά της πισίνας.

Οι παρεμβάσεις του Δήμου στην πισίνα και τους χώρους του κολυμβητηρίου συνεχίζονται για την συνολική αναβάθμιση της εγκατάστασης που με την άρση των περιορισμών και στις Ακαδημίες αναμένεται να γεμίσει από εκατοντάδες παιδιά.

Την ολοκλήρωση των εργασιών για τους βατήρες χαιρέτησε με ανάρτηση του ο προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας Στάθης Μπακολιάς, αναφέροντας:

“Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των νέων βατήρων εκκίνησης στην δυτική πλευρά του Δημοτικού κολυμβητηρίου. Ελπίζουμε σύντομα να ολοκληρωθεί το έργο με την αντικατάσταση και στην ανατολική πλευρά. Το κολυμβητήριο της πόλης μας, με σταθερά βήματα εκσυγχρονίζεται, αφού παράλληλα γίνονται και άλλες παρεμβάσεις ζωτικής σημασίας. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο και τον Πρόεδρο του αθλητικού οργανισμού Παναγιώτη Βασιλόπουλο για την ευαισθητοποίηση και άμεση αντιμετώπιση σε χρόνια προβλήματα της πισίνας!”

Θυμίζουμε πως το προηγούμενο διάστημα έγιναν εργασίες συντήρησης του κεντρικού κτιρίου που περιλαμβάνει τα γραφεία και τα αποδυτήρια και αντικατάσταση σωληνώσεων περιμετρικά της μικρής πισίνας.

Τοποθετήθηκαν οι νέοι βατήρες στο Κολυμβητήριο Καλαμάτας
To Top