ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mε τον Δήμαρχο Καλαμάτας συναντήθηκαν επαγγελματίες της εστίασης-Ενημερώθηκαν για την πορεία των αναπλάσεων και το σχεδιασμό που υπάρχει

Βασιλόπουλος: “Ο Δήμος συνεχίζει να στηρίζει την επιχειρηματικότητα”

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας Νίκο Μαλαπέτσα και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της εστίασης σε διάφορες περιοχές της πόλης, είχε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2022 στο γραφείο του. Στη συνάντηση συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος Αναστάσιος Σκοπετέας.

Υπήρξε ενημέρωση για την υφιστάμενη κατάσταση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της εστίασης συνολικά. Ακολούθως ο Δήμαρχος ενημέρωσε τόσο για τα έργα αναπλάσεων και τις δράσεις που ο Δήμος υλοποιεί καθώς και για τον σχεδιασμό που υπάρχει.

Ως προς μία σειρά από θέματα κοινού ενδιαφέροντος, που αφορούν -μεταξύ άλλων- ζητήματα λειτουργίας καταστημάτων, κοινοχρήστων χώρων κ.ά., υπήρξε γόνιμη συζήτηση, με τον Δήμαρχο να τονίζει ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να στηρίζει την επιχειρηματικότητα.

Από την πλευρά των επαγγελματιών επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά η αγαστή συνεργασία που υπάρχει με το Δήμο σε όλους τους τομείς.

Mε τον Δήμαρχο Καλαμάτας συναντήθηκαν επαγγελματίες της εστίασης-Ενημερώθηκαν για την πορεία των αναπλάσεων και το σχεδιασμό που υπάρχει
To Top