Αθλητισμός

«Τον Αύγουστο ο τελικός του Champions League»

Η Τουρκία σχεδιάζει να φιλοξενήσει τον Αύγουστο τον τελικό του Champions League, ο οποίος αναβλήθηκε μετά την πανδημία του κορονοϊού, όπως δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Νιχάτ Οζντεμίρ.

Η καταληκτική αναμέτρηση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 30 Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη, ωστόσο η UEFA προχώρησε στην αναβολή του τελικού, εξαιτίας της έξαρσης του COVID-19.

Στις 12 Ιουνίου η σέντρα στο Τουρκικό πρωτάθλημα

Στο μεταξύ, ο Οζντεμίρ ανακοίνωσε ακόμη ότι το τουρκικό πρωτάθλημα θα επαναρχίσει στις 12 Ιουνίου και πως στόχος είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν στις 26 Ιουλίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επτά αγωνιστικές που θα διεξαχθούν Σαββατοκύριακο και μια «εμβόλιμη» ημέρα που θα πραγματοποιηθεί μεσοβδόμαδα.

Ο Οζντεμίρ πρόσθεσε ότι οι ομάδες θα παίξουν αγώνες στις πόλεις και στα στάδια τους, παρά τις ανησυχίες, για νεα έξαρση των κρουσμάτων κορονοϊού σε ορισμένες περιοχές.

Η Κωνσταντινούπολη, το επίκεντρο της επιδημίας στην Τουρκία, φιλοξενεί τους τρεις μεγαλύτερους τουρκικούς συλλόγους και την Μπασάκσεχιρ.

Επέστρεψαν στις προπονήσεις

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, οι κορυφαίοι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι της Τουρκίας επέστρεψαν στις προπονήσεις σύμφωνα με τα μέτρα που καθορίστηκαν από την ομοσπονδία. Οι Φενέρμπαχτσε, Μπεσίκτας και οι πρωταθλητές της Γαλατασαράι έκαναν όλες τις προπονήσεις σε μικρές ομάδες.

Ο Τραμπζονσπόρ, που ήταν στην κορυφή του πρωταθλήματος όταν σταμάτησαν οι αγώνες, επέστρεψε επίσης στο γήπεδο αυτή την εβδομάδα. Οι μετοχές και των τεσσάρων συλλόγων αυξήθηκαν μετά την απόφαση για επανάληψη του πρωταθλήματος.

 

 

«Τον Αύγουστο ο τελικός του Champions League»
To Top