Αθλητισμός

Τον 1ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Crosskart διοργανώνει η ΑΛΑΚ στην Τρίοδο

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι ετοιμασίες για τον 1ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Crosskart που θα διοργανώσει η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας στην χωμάτινη πίστα της Τριόδου.

Ο αγώνας θα γίνει στις 6-7 Απριλίου και θα προσμετρά και στο Πανελλήνιο Κύπελλο Χωμάτινης Ατομικής Χρονομέτρησης ενώ οι συμμετοχές έχουν ανοίξει ήδη.

Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη φετινή διοργάνωση που φέρνει στη Μεσσηνία η ΑΛΑΚ, στην οποία θα συμμετέχουν χωμάτινα εργοστασιακά μονοθεσία, τα λεγόμενα crosskart, τα οποία υπόσχονται υπερθέαμα που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Τα φορμουλάκια είναι οχήματα που χρησιμοποιούν κινητήρες μοτοσυκλέτας 600 και 750 cc και είναι εξοπλισμένα με συστήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Την διοργάνωση θα πλαισιώσει ξεχωριστή κατηγορία αγωνιστικών αυτοκινήτων, όπου αναμένεται επίσης μεγάλη συμμετοχή και πλούσιο θέαμα.

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας καλεί τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να παρακολουθήσουν την διοργάνωση ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Να σημειωθεί επίσης ότι ο αγώνας στην πίστα της Τριόδου Μεσσηνίας θα αποτελέσει τον εναρκτήριο του πρωταθλήματος. Στις 25 και 26 Μαΐου, τα crosscar θα αγωνιστούν στην Ανάβαση Κύμης, ενώ η συνέχεια του θεσμού περιλαμβάνει αγώνα στο Κιλκίς στις 22-23 Ιουνίου. Στον Γρύλλο Ηλείας θα φιλοξενηθεί ο τέταρτος αγώνας του πρωταθλήματος, στις 5 και 6 Οκτωβρίου, ενώ στο Διαδρόμιο Κορίνθου θα διεξαχθεί ο πέμπτος αγώνας στις 23 και 24 Νοεμβρίου. Η Χαλκίδα θα φιλοξενήσει την έκτη και τελευταία συνάντηση του 2024 το διήμερο 7 και 8 Δεκεμβρίου.

Τον 1ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Crosskart διοργανώνει η ΑΛΑΚ στην Τρίοδο

Δημοφιλέστερα

To Top