Επιχειρείν

“Τομάσης ΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ”: Οι ειδικοί στις ηλεκτρονικές ζυγαριές για ελαιοτριβεία & εργοστάσια 

Τομάσης Χαράλαμπος & Γεώργιος, ΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ: Τεράστια γνώση  στις ηλεκτρονικές ζυγαριές για ελαιοτριβεία & εργοστάσια 

Μετά από πολλά χρόνια στην τεχνολογία ηλεκτρονικής ζύγισης, έχουμε ασυναγώνιστη εμπειρία στις βιομηχανίες-βιοτεχνίες που χρησιμοποιούν πλάστιγγες.  Τα προϊόντα της Εταιρείας Χαράλαμπος & Γιώργος ΤΟΜΑΣΗΣ, ΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ,  είναι γνωστά σε όλη την Ελλάδα και ξεχωρίζουν για τον λεπτομερή σχεδιασμό, την άριστη ποιότητα κατασκευής.  Τα προϊόντα της εταιρίας φέρουν Ευρωπαϊκές εγκρίσεις και τη σήμανση CE.  Όλοι οι ζυγοί έχουν κατασκευαστεί με την μέθοδο των πεπερασμένων στοιχείων, αποφεύγοντας εμπειρικές προσεγγίσεις και προσφέρονται προϊόντα υψηλής αξιοπιστίας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Ο Χαράλαμπος & Γιώργος ΤΟΜΑΣΗΣ, κατασκευάζει ευρεία γκάμα προϊόντων όπως:

ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΕΣ   (WEIGBRIDGES)

Η εταιρεία μας έχει εγκαταστήσει εκατοντάδες γεφυροπλάστιγγες λάκκου ή επιφανείας με γέφυρα κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από σκυρόδεμα, σύμμικτη ή εξ ολοκλήρου μεταλλικής κατασκευής σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.  H γεφυροπλάστιγγα μεταλλική μεταφερόμενη TS30 είναι κατασκευασμένη σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, τα πρότυπα μετρολογίας προσφέροντας τέλεια ζυγιστική απόδοση, αντοχή, εύκολη μεταφορά και συντήρηση, άρα μια επικερδή επένδυση εξασφαλίζοντας ποιότητα και αξιοπιστία. Είναι μια γεφυροπλάστιγγα η οποία προσφέρει στον χρήστη όλα τα χαρακτηριστικά που αναζητεί: Ζύγιση έως 70 tons, στιβαρή κατασκευή, εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση.

Έχουμε μεγάλη εμπειρία  στην κατασκευή για ζυγαριές ελαιοτριβείων

ΤΑΙΝΙΟΖΥΓΟΣ ΕΛΑΙΟΚΑΡΠΟΥ- ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΖΥΓΙΣΗ ΕΛΑΙΟΚΑΡΠΟΥ

Το σύστημα τοποθετείται μετά το πλυντήριο, προορίζεται για ελαιουργεία με μέγιστη παροχή έως 15 τόνοι ανά ώρα.  Δυνατότητα εντολής παρακράτησης των δικαιωμάτων του ελαιουργείου.

Χαρακτηριστικά:

  • Ταινία μεταφοράς διαστάσεων 50X60cm, με ανοξείδωτο μηχανισμό, συνεχούς ζύγισης ελαιοκάρπου.
  • Όλος ο μηχανισμός είναι στηριγμένος σε πόδια ρυθμιζόμενου ύψους και πλάτους επιτρέποντας την εύκολη προσαρμογή σε οποιοδήποτε κάδο ελαιοτριβείου.
  • Εκτύπωση ζυγολογίου με επικεφαλίδα των στοιχείων του ελαιουργείου, ποσότητα σε κιλά, ονοματεπώνυμο και κωδικός πελάτη, ημέρα/ώρα αρχής και τέλος ζύγισης καθώς και αρίθμηση ζύγισης.

ΠΛΑΣΤΙΓΓΕΣ 

Οι ηλεκτρονικοί επιδαπέδιοι ζυγοί βιομηχανικής χρήσης είναι ένα σημαντικό εργαλείο για τη λειτουργία της επιχείρησης. Χαρακτηριστικά των ζυγών είναι  μεγάλη αντοχή και λειτουργία κάτω από αντίξοες συνθήκες.  Κατασκευάζουμε ζυγαριές πλατφόρμες  (platform weight scales)  με διαστάσεις 80x80cm, 1,25mx1,25m, 1,5mx1,5m έως 3mx2m, σε διάφορες δυναμικότητες από 0kg έως 4.000kg.

Το Ζυγιστικό σακιαστικό μηχάνημα, Μοντέλο ST-70, είναι πλήρως αυτόματο ηλεκτρονικό, ζυγιστικής ικανότητας 25-60 κιλών δημητριακών καρπών.  Είναι ένα από τα καλύτερα σακιαστικά κατασκευής Χαράλαμπου & Γιώργου Τομάση σε ανταγωνιστική τιμή και ποιότητα.

Η παραγωγική δυναμικότητα του συστήματος κυμαίνεται στους 240-280 σάκους την ώρα.  Αποτελείται από ηλεκτρονικό ζυγό με επιλογή του βάρους που θέλουμε να γεμίσει ο σάκος, κοχλία μεταφοράς του προϊόντος και ηλεκτρονικό πίνακα αυτοματισμού με 5 προγράμματα συνταγών.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ

Η μεταφορική ταινία διαστάσεων 7,5m×0,52m, κατασκευής της εταιρείας Χαράλαμπος & Γιώργος  ΤΟΜΑΣΗΣ, βασίζεται σε κυλιόμενες ρόδες για την εύκολη μεταφορά της.  Το ύψος της μεταφορικής ταινίας προσαρμόζεται από 1,5m-3,2m, λόγω ειδικού τοποθετημένου γρύλου ανύψωσης.

Συνέπεια, εξυπηρέτηση, ικανοποίηση και εμπιστοσύνη είναι τα βασικά στοιχεία που αναζητά ο κάθε αγοραστής για το προϊόν που αγοράζει, στοιχεία που βρίσκει με απόλυτη σιγουριά και υπευθυνότητα, όταν απευθυνθεί  στην εταιρεία μας.

Προσφέρονται ζυγιστικά παλετοφόρα, με ενσωματωμένες ηλεκτρονικές ζυγαριές, για ζύγιση παλετών. Τα  παλετοφόρα σε πολύ προσιτές τιμές, είναι ζυγιστικής ικανότητας 2 τόνων, για άμεση μεταφορά και γρήγορη ζύγιση. Τα βασικά χαρακτηριστικά τους είναι η μεγάλη ανθεκτικότητα στο χρόνο και η αντοχή στην συνεχή χρήση.

 

Βασική αρχή της εταιρείας αποτελεί η επαγγελματική δεοντολογία στις σχέσεις με τους πελάτες και τους συνεργάτες της, η διαρκής ποιοτική βελτίωση του ανθρώπινου δυναμικού, των μέσων και των διαδικασιών, καθώς επίσης και η διαρκής βελτίωση του Συστήματος Ποιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήσετε:

Π.Ε.Ο. ΠΑΤΡΩΝ-ΑΘΗΝΩΝ & ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ
ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, 26504, ΠΑΤΡΑ
ΤΗΛ: 2610993520, ΚΙΝ: 6937235554, 6973387306

H ΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ Γ. & Χ. ΤΟΜΑΣΗΣ είναι πρωτοπόρος σχεδιαστική, κατασκευαστική εταιρεία στο χώρο της Bιομηχανικής Ζύγισης

Web Site: https://gtomasis.com/ & https://gtomasis.com/home/

E-mail: info@gtomasis.com

Facebook: gTomasisCom

Linked in: George & Charalampos Tomasis – Achaiki Plastigopoiia

YouTube: Charalampos Tomasis

 

 

 

To Top