ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τομ Χανκς και Κυριάκος Μητσοτάκης δείπνησαν… αλά ελληνικά με τις συζύγους τους στην Αντίπαρο

Ο Ελληνας πρωθυπουργός παρέδωσε τα ελληνικά διαβατήρια στους διακεκριμένους Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον – Οι τέσσερις τους δείπνησαν στην εξοχική  κατοικία του Χολιγουντιανού αστέρα

Συνάντηση στην Αντίπαρο είχε, το Σάββατο, το πρωθυπουργικό ζεύγος με το ζεύγος Τομ Χανκς-Ρίτα Γουίλσον.

Μάλιστα ο πρωθυπουργός δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφία όπου ποζάρουν χαμογελαστοί και οι τέσσερις.

Το ζεύγος Χανκς – Γουίλσον, επιδεικνύει μάλιστα και τα ελληνικά τους διαβατήρια, καθώς πρόσφατα πολιτογραφήθηκαν Έλληνες τιμητικά.

Υπενθυμίζεται ότι τον χειμώνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε προτείνει στον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, να τους πολιτογραφήσει Ελληνες, λόγω της ιδιαίτερης αγάπης που δείχνουν στην Ελλάδα και της κοινωνικής δράσης που έχουν αναπτύξει για την πατρίδα μας.

Ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός και η παραγωγός σύζυγός του υποδέχτηκαν το πρωθυπουργικό ζεύγος στην εξοχική τους κατοικία στην Αντίπαρο, όπου και δείπνησαν μαζί. Κατά την διάρκεια του γεύματος (την επιλογή του άκρως ελληνικού μενού είχε κάνει η Ρίτα Γουίλσον) ο Ελληνας πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε προτείνοντάς τους ταυτόχρονα δράσεις που προωθούν και προβάλλουν την Ελλάδα στο εξωτερικό.

Σήμερα ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του αποχωρούν από το νησί προκειμένου να μεταβούν στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσουν το βράδυ την παράσταση «Πέρσες του Αισχύλου» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη.

Πάντως αυτή δεν είναι η μοναδική κίνηση αναγνώριση του Ελληνα πρωθυπουργού, σε διακεκριμένο ξένο που αποδεικνύει τα φιλελληνικά του αισθήματα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες σύντομα ο Ελληνας πρωθυπουργός θα βρεθεί και θα τιμήσει και την συγγραφέα Βικτόρια Χίσλοπ.

Πηγή: protothema

Τομ Χανκς και Κυριάκος Μητσοτάκης δείπνησαν… αλά ελληνικά με τις συζύγους τους στην Αντίπαρο
To Top