Νέα Προϊοντα

Quiksilver: Λανσάρει συλλογή ρούχων με το brand “KALAMATA”

Το τμήμα σχεδιασμού/marketing της κορυφαίας εταιρείας εμπνέεται από την πόλη της Καλαμάτας

Το τμήμα σχεδιασμού – παραγωγής της εταιρείας  έχει ήδη ετοιμάσει την συλλογή για την σεζόν άνοιξη- καλοκαίρι 2020. Το σημείο όπου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι για όλα τα προϊόντα της σε απόχρωση λαδί ως περιγραφή του χρώματος στα καρτελάκια με τα στοιχεία του προϊόντος υπάρχει η λέξη KALAMATA.

Για την πόλη μας έχει τεράστια σημασία μιας και σε όλο τον πλανήτη όσοι επιλέξουν προϊόντα σε απόχρωση λαδί θα δουν την αναγραφή της πόλης της Καλαμάτας ως περιγραφή του χρώματος που φυσικά βγαίνει από την ελιά και το λάδι, προϊόντα που χαρακτηρίζουν την πόλη μας.

Τα καταστήματα αθλητικών COSMOS Καλαμάτας της Δημ. Βλαχονικολός & Σια ΙΚΕ ως επίσημοι αντιπρόσωποι και συνεργάτες της Quiksilver για την πόλη της Καλαμάτας αλλά και σε όλη την Ελλάδα μέσω των ηλεκτρονικών καταστημάτων (www.athletix.gr & www.we-r.gr) θα έχουν διαθέσιμη για το καλοκαίρι του 2020  όλη την συλλογή με έμφαση στο λαδί (KALAMATA) χρώμα των προϊόντων της Quiksilver.

Η Quiksilver με έδρα την Αυστραλία και ιδρυτές της τους AlanGreen και JohnLaw ξεκίνησε το 1969 συνδυάζοντας την εφαρμογή και την μόδα, κατασκευάζοντας ρούχα για τους λάτρεις των βουνών και της θάλασσας. H Εταιρεία απασχολεί  1069 εργαζόμενους. Η χρηματιστηριακή της αξία,  παρ όλο που οι ρίζες της  Quiksilver  εξακολουθούν να παραμένουν στο βουνό και στην θάλασσα , έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως ως η κορυφαία εταιρεία που συμβάλει στον τρόπο ζωής των νέων και της πολιτιστικής κουλτούρας στην αθλητική αγορά.

Η Quiksilver έχει μια συνεχώς μεταβαλλόμενη σειρά υλικών , εκτυπώσεων και τεχνολογιών σε όλα της τα προϊόντα.

Εκτός από τα BoardShorts (βερμούδες θαλάσσης) σχεδιάζει και παράγει μια ολόκληρη σειρά ρούχων και παπουτσιών για lifestyle ντύσιμο καθώς και ρούχα χιονιού, τα οποία διαθέτει στην παγκόσμια αγορά.

Η ομάδα των καλύτερων αθλητών της Quiksilver έχουν γίνει πρότυπα σε όλο τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

Quiksilver: Λανσάρει συλλογή ρούχων με το brand “KALAMATA”
To Top