Επί Σκηνής

“Το Καρναβάλι των ζώων”: Μουσικοθεατρικό παραμύθι από την Ορχήστρα Δωματίου της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας

Μουσικοθεατρικό παραμύθι από τη Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας

Το μουσικοθεατρικό παραμύθι «Το Καρναβάλι των ζωών (του Camille Saint-Saëns)» παρουσιάζει η Ορχήστρα Δωματίου της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 12 το μεσημέρι. Η παράσταση, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, θα δοθεί στο Αμφιθέατρο της Δημοτικής Φιλαρμονικής.

Το Καρναβάλι των ζωών (του Camille Saint-Saëns)

Μία ομάδα ηθοποιών, μουσικών, καθώς και χορευτών μας ταξιδεύουν στον υπέροχο κόσμο της μουσικής μέσα από ένα παραμύθι που παίζεται σε ολόκληρο τον κόσμο. Πρόκειται για μία μουσικοθεατρική προσέγγιση του μουσικού έργου, με τραγούδια βασισμένα στις κλασικές μελωδίες του συνθέτη, χορογραφίες και διαδραστικό παιχνίδι. Ένας υπέροχος τρόπος να γνωρίσουν τα παιδιά, με χιούμορ και σασπένς, τη μουσική του Camille Saint-Saëns και να εξοικειωθούν με τα μουσικά όργανα της κλασικής ορχήστρας.

«Το Καρναβάλι των Ζώων» (Le Carnaval des animaux) είναι μία χιουμοριστική μουσική σουίτα δεκατεσσάρων κινήσεων του Γάλλου συνθέτη Camille Saint-Saëns. Το έργο στη παράσταση παρουσιάζεται για σύνολο πνευστών, κρουστών και αφηγητή. Το “καρναβάλι των ζώων” χαιρετίστηκε με ενθουσιασμό και το έργο αυτό έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή του συνθέτη.

“Το Καρναβάλι των ζώων”: Μουσικοθεατρικό παραμύθι από την Ορχήστρα Δωματίου της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας
To Top