Αθλητισμός

Με τις απονομές ολοκληρώθηκε το 1ο KALAMATA CUP «Σταύρος Παπαδόπουλος»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά Ακαδημιών 1st KALAMATA CUP «Σταύρος Παπαδόπουλος» στο ιστορικό γήπεδο του Μεσσηνιακού, όπου έγιναν και οι απονομές. Ήταν ένα ποδοσφαιρικά γεμάτο διήμερο, το οποίο συνδιοργάνωσαν η Boca sports και τα συνεργαζόμενα Σωματεία Α.Ο. Αίαντας Καλαμάτας, Πανθουριακός και Μεσσηνιακός.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει:

Το 2ημερο {1st KALAMATA CUP «ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΝ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ»} Μέρος Β΄ ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης με τις απονομές στους αθλητές στο ιστορικό γήπεδο του Μεσσηνιακού. Ήταν ένα πολύ επιτυχημένο Τουρνουά μεταξύ Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, το οποίο συνδιοργάνωσαν η Boca sports και τα συνεργαζόμενα Σωματεία Α.Ο. ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ και ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.Σ.1888.

Στην 2η περίοδο αγώνων συμμετείχαν με πολλές τις ηλικιακές ομάδες τους τα Σωματεία, Αήττητος Σπάτων, Αίαντας Καλαμάτας, Αριστέας Άργους, Αστέρας Βάρης, Πράσινα Πουλιά Καλαμάτας και Tornados Καλαμάτας.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στα γήπεδα Μεσσηνιακού, Αφών Σακελλαρόπουλου, Λαιϊκων και Ασπροχώματος, ήταν πολύ ανταγωνιστικοί και χάρισαν ωραίες στιγμές στους θεατές. Διακρίθηκαν πολλοί αθλητές αλλά την παράσταση «έκλεψε» η μικρή ποδοσφαιρίστρια του Αστέρα Βάρης η οποία έκανε «πράματα και θάματα».

Την Τρίτη 27/6/2023 έγινε η τελετή λήξης και οι βραβεύσεις στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Αψευδής μάρτυς των συμμετοχών οι πανοραμικές φωτογραφίες.

Στο γήπεδο του Μεσσηνιακού βρέθηκε ο ακμαιότατος Γιάννης Παν. Παπαδόπουλος, αδελφός του αείμνηστου Σταύρου Παπαδόπουλου και έκανε απονομή κυπέλων, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του στους διοργανωτές για την πρόσκληση αλλά και την χαρά του για το μεγάλο πλήθος παιδιών που βρέθηκε στο γήπεδο. Απονομές έκαναν επίσης ο «δάσκαλος», προπονητής, καθηγητής Φυσικής Αγωγής νυν αθλητικογράφος Γιάννης Ηλιάδης και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Μεσσηνίας Ηλίας Αλεξέας.

Στην Καλαμάτα βρέθηκαν εκατοντάδες Αθλητές, πολλοί Συνοδοί των Σωματείων και πάρα πολλοί Γονείς. Διέμεναν σε τρία ξενοδοχεία τη πόλεως τα ΑΚΤΗ ΤΑΫΓΕΤΟΣ, CONFERENCE RESORT και MESSINIAN BAY.

Το 1st KALAMATA CUP “ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΝ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ» πέρασε στη αθλητική ιστορία της Καλαμάτας ως μια επιτυχημένη εκδήλωση, καρπός της οποίας υπήρξε σημαντικό αθλητικό και οικονομικό αποτύπωμα.

Οφείλονται εύσημα στον οραματιστή κ. Αγαθοκλή Χρ. Χριστόπουλο, πρόεδρο του Α.Σ. «Πανθουριακός», διότι χάρη στην δική του καθοριστική παρέμβαση έγινε πράξη άλλο ένα σπουδαίο αθλητικό event στην Καλαμάτα.

Με τις απονομές ολοκληρώθηκε το 1ο KALAMATA CUP «Σταύρος Παπαδόπουλος»
To Top