Αθλητισμός

Τίναξε την «μπάνκα» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ανανέωσε με 186 εκατομμύρια δολάρια για άλλα τρία χρόνια με τους Μπακς

Στους Μιλγουόκι Μπακς θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι του 2028 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβαλε την υπογραφή του σε ένα νέο συμβόλαιο επέκτασης τριών ετών και 186 εκατομμυρίων με τους Μιλγουόκι Μπάκς, από το… πουθενά ξαφνιάζοντας τους πάντες που είχαν αρχίσει να σκέφτονται σενάρια μετακίνησής του.

Αφορμή γι αυτό ήταν μια πρόσφατη δήλωση του Αντετοκούνμπο σε δημοσιογράφους όταν είχε υποστηρίξει:

«Δεν βγάζει νόημα να υπογράψω τώρα το συμβόλαιο. Η δέσμευσή μου στους Μπακς θα είναι πάντα εκεί. Ελπίζω να κάνω μια καλή χρονιά, να πάρω το πρωτάθλημα, να είναι όλοι χαρούμενοι και αν η πρόταση είναι στο τραπέζι, ίσως την πάρω».

Ο Greek Freak όμως, έκανε ξανά το απρόβλεπτο υπογράφοντας σε τριετή επέκταση 186 εκατομμυρίων, κάτι που σημαίνει πως θα βρίσκεται στο Μιλγουόκι έως το καλοκαίρι του 2028 συμπληρώνοντας με τη λήξη του συμβολαίου 15 χρόνια παραμονής στην ομάδα που τον επέλεξε στα draft του NBA.

Μάλιστα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια δίνοντας το σύνθημα για την επόμενη ημέρα: «Μιλγουόκι, πάμε να το πάρουμε»!

Ο ίδιος στην αρχή της χρονιάς με αφορμή μια ακόμη βράβευση είχε δηλώσει: «Θέλω να παίξω 20 χρόνια μπάσκετ. Ας ελπίσουμε ότι μπορώ να παίξω και τα 20 αυτά χρόνια με τους Μπακς».

Τίναξε την «μπάνκα» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ανανέωσε με 186 εκατομμύρια δολάρια για άλλα τρία χρόνια με τους Μπακς
To Top