ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την βασιλόπιτα έκοψε ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Αριοχωρίου

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε σήμερα το απόγευμα ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Αριοχωρίου, στο ισόγειο του Αρχοντικού Δαγρέ στο Αριοχώρι.
Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο π.Αθανάσιος Φλώρος, ενώ η συμμετοχή των κατοίκων ήταν μεγάλη με τον πρόεδρο του Συλλόγου Παντελή Καράμπελα να κάνει έναν σύντομο απολογισμό της χρονιάς που έφυγε, ευχαριστώντας και τα πρώην μέλη που τον βοήθησαν στο έργο του και καλοσώρισε τα νέα μέλη, αφού πρόσφατα έγιναν αρχαιρεσίες.
Ο εκπρόσωπος του δημάρχου, δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Διοκλής ΑΕ Γιώργος Φάβας στη σύντομη ομιλία του ευχήθηκε καλή χρονιά και πρόοδο σε όλους, και αισιοδοξία για ένα καλύτερο έτος.
Παραβρέθηκε επίσης η Πρόεδρος της ΦΑΡΙΣ Αναστασία Μπελογιάννη, η σύμβουλος Χρυσή Λιάππα, ο πρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών Απόστολος Μυλωνάς, ο πρόεδρος του συνδέσμου οινοποιών Μεσσηνίας Παναγιώτης Πουλημένος, η πρόεδρος της Μικρασιάτικης Ένωσης ΙΩΝΙΑ Φωτεινή Κοτσογλανίδη, τοπικοί σύμβουλοι πρόεδροι και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής, καθώς και η αρχαιολόγος Ξένια Αραπογιάννη, που συνεχίζει το έργο της στην ανασκαφή της Αρχαίας Θουρίας.
Η βασιλόπιτα είχε δύο τυχερές, την Βασιλική Δρακοπούλου και την Δέσποινα Τσατσαρώνη που παρέλαβαν δωροεπιταγές κι ένα δώρο από τον Σύλλογο.
Ανακοινώθηκε ότι στο ίδιο πανέμορφο κι επιβλητικό κτήριο, θα κόψει την πίτα του προσεχώς κι ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας.

Την βασιλόπιτα έκοψε ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Αριοχωρίου
To Top