Επιχειρείν

Ανοίγει αύριο τις πόρτες της η “Platea”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ – ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μετά από πολλούς μήνες προετοιμασιών, το Platea ανοίγει τις πόρτες του την Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα. Στην ανάρτησή του στο facebook αναφέρεται: Θα δοκιμάσουμε μυρωδάτους καφέδες, ιδιαίτερα cocktails, μεσογειακές γεύσεις… Κάπως έτσι θα καλωσορίσουμε το χειμώνα, που δειλά-δειλά κάνει τις πρώτες του εμφανίσεις… Και, ποιός ξέρει; Ίσως το τέλος αυτής της πρώτης βάρδιας μας βρει να χορεύουμε στο μπαρ του 1ου ορόφου.

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη λειτουργίας του νέου καταστήματος καφέ και εστίασης στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας με το όνομα PLATEA πλατεία της οικογένειας Παπασταθόπουλου.

Οι πόρτες του ανακαινισμένου κτιρίου θα ανοίξουν – όπως ενημερώσαμε έγκαιρα και σωστά – την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου και αυτή τη στιγμή ολοκληρώνονται οι τελευταίες εργασίες. Παράλληλα δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση του προσωπικού που από το πρωί βρίσκεται στο PLATEA και μαθαίνει τα πόστα…

Κυριακή πρωί, και περισσότερα από 25 άτομα προσωπικό, βρίσκονται στο κατάστημα και δέχονται τις τελευταίες οδηγίες και συμβουλές για το πώς θα εξυπηρετούν καλύτερα τον κόσμο που αναμένεται να κατακλύσει στην κυριολεξία το νέο κατάστημα, μιας και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έχουν γίνει στην πόλη τα τελευταία χρόνια.

Μια επένδυση που είναι αδύνατο να αποσβέσει εις ολόκληρον τα χρήματά της, αφού μιλάμε για ένα ποσό εξωπραγματικό για τις σημερινές οικονομικές συνθήκες και δεδομένα, αφού εκτός από την αγορά του ακινήτου, ανακατασκευάστηκε εκ θεμελίων ενισχυμένο και με ό,τι πιο σύγχρονο σε εξοπλισμό υπάρχει…
Τις τελευταίες ημέρες που αποκαλύφθηκε το όνομά του με την φωτεινή επιγραφή PLATEA να δεσπόζει από μακριά, έχει ξεκινήσει μια συζήτηση για το όνομα και την ιστορία του κτηρίου!
Ο κάθε ιδιοκτήτης έχει δικαίωμα να ονομάσει την επένδυσή του όπως αυτός θέλει και τι πιο φυσικό, στο κέντρο της πλατείας το όνομα που θα έχει προβάδισμα να είναι PLATEA! Στα λατινικά σημαίνει “μεγάλος δρόμος, πιάτσα, δηλαδή πλατεία!
Και φυσικά δεν υπάρχει … παρθενογένεση ή σούπερ έμπνευση, αφού παρόμοιες επιχειρήσεις λειτουργούν στην Ισπανία, στη Γερμανία αλλά και στην Ελλάδα

Ανοίγει αύριο τις πόρτες της η “Platea”
To Top