Μουσική

Aπόψε η επίσημη “πρώτη” για τη Συμφωνική Ορχήστρα Καλαμάτας

Σήμερα Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου, και ώρα 21:00 ακριβώς (!), στην Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στην ιστορική πρώτη εμφάνιση της Συμφωνικής Ορχήστρας Καλαμάτας!

Θα παρουσιαστεί ένα πρόγραμμα ευχάριστο, διασκεδαστικό, γιορτινό και περιπετειώδες, μια και θα εναλλάσσονται άριες, ντουέτι, τρίο και κουαρτέτα από διάσημες ελληνικές οπερέτες με γιορτινά τραγούδια, ενώ το πρόγραμμα θα ανοίξει με το έργο “Celebration I, op. 105” του Στάθη Γυφτάκη, που συντέθηκε ειδικά για αυτή τη συναυλία.

Μια ορχήστρα 46 μουσικών, η Κατερίνα Παλαιολόγου (σοπράνο), η Λήδα Δημητριάδη (σοπράνο), ο Γιάννης Καλύβας (τενόρος), ο Μιχάλης Ψύρρας (βαρύτονος) και ο μαέστρος Ανδρέας Τσελίκας θα περιμένουν τους φίλους της μουσικής, για να γιορτάσουν μαζί αυτή την ιστορική μέρα για τα μουσικά δρώμενα της πόλης!

Γενική είσοδος 5 ευρώ, ενώ τα εισιτήρια προπωλούνται στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο από τις 20 Δεκεμβρίου και, φυσικά, στο Μέγαρο Χορού πριν την παράσταση.
Όπως επισήμανε και ο διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, Στάθης Γυφτάκης, ήδη το ενδιαφέρον για την παρακολούθηση της επίσημης πρώτης της Συμφωνικής Ορχήστρας Καλαμάτας είναι μεγάλο ακόμα και εκτός Μεσσηνίας, από Αθήνα αλλά και από περιφέρεια, και έκανε κάλεσμα στον κόσμο να κλείσει νωρίς εισιτήρια καθώς “το Μέγαρο μπορεί να αποδειχτεί μικρό για μια τέτοια βραδιά”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

To Top