ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την επανίδρυση του Αστυνομικού Τμήματος στα Φιλιατρά ζητά ο Λαμπρόπουλος

Tην επανίδρυση του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών  ζητά από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ Γιάννης Λαμπρόπουλος, σε ερώτηση που κατέθεσε σήμερα στη Βουλή. Αναλυτικά η ερώτηση:

ΕΡΩΤΗΣΗ
31-07-20

ΠΡΟΣ Κ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Θέμα: Επανίδρυση Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών Μεσσηνίας.

Στον πρώην Καποδιστριακό Δήμο Φιλιατρών, με δέκα και πλέον χιλιάδες μόνιμους κατοίκους και μερικές χιλιάδες επιπλέον οικονομικούς μετανάστες, το Αστυνομικό Τμήμα που υπήρχε καταργήθηκε με απόφαση της προηγούμενης Κυβέρνησης.

Η περιοχή είναι από τις πλέον εύφορες της πατρίδας μας, έχει μεγάλες καλλιέργειες κυρίως κηπευτικών και ελαιόδεντρων, στις οποίες απασχολούνται χιλιάδες μετανάστες.
Ως εκ τούτου, η παραβατικότητα και η εγκληματικότητα είναι μεγάλη, με πρόσφατο τραγικό συμβάν την δολοφονία της άτυχης Φιλιατρινής συμπολίτισσάς μας.
Παρά τις επίμονες προσπάθειες, που καταβάλλει η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, το κενό της κατάργησης του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών, δεν είναι δυνατόν να καλυφθεί.
Επειδή οι κάτοικοι είναι ανάστατοι και αισθάνονται ανασφαλείς,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο Κ.ΥΠΟΥΡΓΟΣ
Πρόκειται να επανιδρύσει το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών για την καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής και την εμπέδωση της ασφάλειας των πολιτών;

Ο ΕΡΩΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ Δ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

Την επανίδρυση του Αστυνομικού Τμήματος στα Φιλιατρά ζητά ο Λαμπρόπουλος
To Top