ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την άρση και της πεζοδρόμησης ζητούν τώρα οι επαγγελματίες της Ναυαρίνου-“Yλοποιήσαμε δικά σας αιτήματα”, απαντά ο Δήμαρχος

ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Προγραμματισμένη συνάντηση με τους επαγγελματίες της Ναυαρίνου στο κομμάτι της πεζοδρόμησης είχε ο Δήμαρχος Καλαμάτας. Οι επαγγελματίες εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους, δηλώνοντας μη ικανοποιημένοι από την πεζοδρόμηση, την οποία όμως οι ίδιοι είχαν ζητήσει τον περασμένο Φεβρουάριο. Έγγραφο αίτημα με υπογραφές όλων ζήτησε ο Βασιλόπουλος, επαναλαμβάνοντας ότι όλα αξιολογούνται και ο Δήμος ακούει τους πολίτες και τους επιχειρηματίες, υπενθυμίζοντάς τους όμως ότι ο Δήμος υλοποίησε δικό τους αίτημα.

Τι αναφέρει ο Δήμος

Προγραμματισμένη συνάντηση με επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται επί της οδού Ναυαρίνου στο τμήμα από Φαρών έως Ακρίτα, με τη συμμετοχή επαγγελματιών και από την ευρύτερη περιοχή, είχε σήμερα Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020 στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος.

Η συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Μπάκας και Ελένη Αλειφέρη, ήρθε σε συνέχεια αιτήματος των επιχειρηματιών με αφορμή το προσωρινό μέτρο της πεζοδρόμησης κατά τις βραδινές ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι την πεζοδρόμηση του εν λόγω τμήματος είχαν εγγράφως αιτηθεί προς τον Δήμαρχο σε συνάντησή τους τον Φεβρουάριο, επαγγελματίες της εν λόγω ζώνης, οι οποίοι σήμερα, μετά την εφαρμογή του μέτρου δεν το αξιολογούν θετικά.

Κατά την πολύωρη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε υπήρξε αναφορά στις συνθήκες που σήμερα επικρατούν και στα δεδομένα που λόγω και της υγειονομικής κρίσης έχουν επηρεάσει την κίνηση των καταστημάτων τους. Υπήρξε δε αίτημα απόσυρσης ή τροποποίησης των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, κάτι που ο Δήμαρχος ζήτησε να γίνει γραπτώς συνοδευόμενο από τις υπογραφές όλων των επαγγελματιών της οδού Ναυαρίνου, από Φαρών έως Ακρίτα.

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: “Ο ΔΗΜΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ”

Ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στους επιχειρηματίες ξεκάθαρα τόνισε ότι ο Δήμος υλοποίησε δικά τους αιτήματα. Σημείωσε πως η εικόνα που δόθηκε κατά την επίσκεψή του στα καταστήματα μία εβδομάδα μετά την εφαρμογή των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων ήταν εντελώς διαφορετική, πλην λίγων εξαιρέσεων, επανέλαβε ωστόσο ότι ο Δήμος οφείλει να ακούει διαρκώς τους πολίτες και να στηρίζει την επιχειρηματικότητα. «Είμαστε εδώ για να λύνουμε προβλήματα, όχι για να δημιουργούμε. Ακούμε προσεκτικά τους επαγγελματίες και προφανώς όλα αξιολογούνται. Είναι κάτι που το έχουμε αποδείξει», ανέφερε ο κ. Βασιλόπουλος.

Την άρση και της πεζοδρόμησης ζητούν τώρα οι επαγγελματίες της Ναυαρίνου-“Yλοποιήσαμε δικά σας αιτήματα”, απαντά ο Δήμαρχος
To Top