ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tην άμεση απομάκρυνση Κουκούτση από το ΔΣ της ΔΕΥΑΚ ζήτησε από τον Δήμαρχο το Σωματείο Εργαζομένων

Για τη συνάντηση που έγινε χθες, Πέμπτη 7 Οκτωβρίου, το πρωί, στο γραφείο του Δημάρχου Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλου, η ανακοίνωση του Δήμου περιορίστηκε στα απολύτως απαραίτητα, πλην όμως δεν έγινε καμία αναφορά στα αιτήματα των εργαζομένων παρά μόνο τηλεγραφικά και γενικόλογα στα θέματα συζήτησης.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

“Τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο επισκέφτηκαν σήμερα, Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020, ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας.

Αντικείμενο της συνάντηση, κυρίως, υπηρεσιακά θέματα, που σχετίζονται με τη λειτουργία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Καλαμάτας, θέματα που αφορούν το προσωπικό αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο”.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔΕΥΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνάντηση με τον Δήμαρχο είχε σήμερα το ΔΣ του Σωματείου μας. Τα θέματα πού θέσαμε είναι

1 Αμεση απομάκρυνση του υπόδικου πλέον Χρυσαυγίτη Κουκούτση Δημήτρη από μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΚ

2 Μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων στην ΔΕΥΑΚ, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, διεκδικώντας πολιτική απόφαση από το Υπουργείο Εσωτερικών.

3 Φυσική παρουσία του Δημάρχου κατά την εκδίκαση των ασφαλιστικών των συμβασιούχων, πού διεκδικούν την μονιμοποίηση τους.

4 Διάφορα υπηρεσιακά θέματα για την βελτίωση των υπηρεσιών και της σχέσης του Σωματείου με την Διεύθυνση, πού το τελευταίο διάστημα δεν είναι και η καλύτερη, όχι πάντως με ευθύνη του Σωματείου.

Tην άμεση απομάκρυνση Κουκούτση από το ΔΣ της ΔΕΥΑΚ ζήτησε από τον Δήμαρχο το Σωματείο Εργαζομένων
To Top