Τουρισμός

Τιμητική βράβευση για το “Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας” στα “Τοurism Awards 2018”

Το πρώτο σημαντικό και τιμητικό βραβείο – εκτός από την στήριξη του κόσμου που είναι και το πιο σημαντικό – κατέκτησε το ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ στα Τοurism Awards 2018, επιβραβεύοντας τις αδιάκοπες προσπάθειες των συνιδρυτών του Ανδρέα Ζαγάκου και Κώστα Ανδριανόπουλου.

To βραβείο του Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας.

Το πνεύμα και η φιλοσοφία του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ αναγνωρίστηκε από την τουριστική κοινότητα της Ελλάδας σαν μια καινοτόμα και εθελοντική εκπαιδευτική πρωτοβουλία που αναδεικνύει την δύναμη της γνώσης και την αξία των συνεργειών

Ο Ανδρέας Ζαγάκος δήλωσε: “Ευχαριστούμε για την τιμή και μοιραζόμαστε την διάκριση με τους ανθρώπους του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, που χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα είχε γίνει”!

Το Σχολείο Τουρισμού μετά από 7 διοργανώσεις σιγά σιγά πρέπει και οφείλει να μετεξελιχθεί σε κάτι πιο επίσημο και πλέον με μεγαλύτερη αναγνώριση, είναι σίγουρο ότι έχει μέλλον λαμπρό. Άλλωστε είναι κάτι που ήδη σχεδιάζεται από τους ιθύνοντες που “τρέχουν” το project.

700 στελέχη του Τουρισμού

Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε σε μια λαμπερή τελετή, την Τρίτη 20 Μαρτίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, όπου συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 700 υψηλόβαθμα στελέχη και τα σημαντικότερα brands του ελληνικού τουρισμού.

Για συνεχόμενη χρονιά, τα Tourism Awards, που διοργανώθηκαν από την έκδοση Hotel & Restaurant του ομίλου Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), τίμησαν τις καλύτερες πρακτικές των επιχειρήσεων και των φορέων σε όλους τους τομείς του Travel, Hospitality & Leisure, καθώς και τις πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν την καινοτομία και την ανάπτυξη της ποιότητας του ελληνικού τουρισμού.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

To Top