Επί Σκηνής

Τιμητική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα του Θεάτρου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, ο Κώστας Χαλκιάς και η Όλγα Αλεξανδροπούλου απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα σε όλους μας, την Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα στον Πολυχώρο Α49, προκειμένου “να τιμήσουμε την τέχνη του Θεάτρου”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν:
“Πάντα προβληματισμένοι για την τελική αξιοποίηση των 350 κιβωτίων του αρχείου μας, ανασύραμε μέρος του αρχειακού υλικού μας που αφορά την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου. Και προκειμένου οι πληροφορίες αυτές μαζί με το τεράστιο υπόλοιπο υλικό να φιλοξενούνται και μόνον στον προσφερόμενο αποθηκευτικό χώρο του φίλου μας Γιάννη Φωτεινόπουλου πήραμε την απόφαση να σας τις προσφέρουμε εορτάζοντας μαζί σας την δυσκολότερη όλων των τεχνών, το ΘΕΑΤΡΟ.

Κάλεσμα τιμής πρός όλους τους πολίτες του θεάτρου, επαγγελματίες κι ερασιτέχνες που μαζί με το θεατρόφιλο κοινό διαμορφώνουν το παρόν και το μέλλον των θεατρικών πραγμάτων στη πόλη της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας.
Κάλεσμα τιμής προς όλους τους πολίτες που συμβάλλουν με τον έναν η τον άλλο τρόπο στη συνολική διαμόρφωση των πολιτιστικών διαδικασιών στη πόλη της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας”.

Τιμητική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα του Θεάτρου
To Top