Το δικό μου Σχολείο

Τιμητική Διάκριση για τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά στον Πανελλήνιο διαγωνισμό «Λέμε όχι στον σχολικό εκφοβισμό»

Τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά για τρίτη σχολική χρονιά λένε «Όχι στον Σχολικό Εκφοβισμό» αποσπώντας δύο διακρίσεις τα τελευταία δύο σχολικά έτη. Η φετινή διάκριση του σχολείου στον Πανελλήνιο σχολικό Διαγωνισμό «Λέμε όχι στον Σχολικό Εκφοβισμό» ανήκει στην ομάδα της Ε΄ Δημοτικού.

Η ομάδα των μαθητών, με την παρότρυνση και την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών της Αγγλικής γλώσσας, Εύης Λουμπρούκου και Ανθής Καϊπάνου αλλά και με την τεχνική υποστήριξη της καθηγήτριας πληροφορικής Εργίνας Ορφανού, απέσπασε την έκτη θέση.

Η απονομή της τιμητικής διάκρισης πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Μουσείου της Ακρόπολης, παρουσία σπουδαίων ανθρώπων από το αθλητικό και πολιτικό γίγνεσθαι.

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ

Πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή για τη διαφορετικότητα και την εξάλειψη του ¨Σχολικού Εκφοβισμού¨ διοργανώνουν κάθε χρόνο για έξι συνεχόμενα έτη, ο διεθνής οργανισμός της Βρετανίας ¨British Council¨ και οι φορείς Ολυμπιακής Εκεχειρίας.
Το British Council προωθεί τις πολιτισμικές σχέσεις και παρέχει εκπαιδευτικές ευκαιρίες αποτελώντας κέντρο συνεργασίας για τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά.

Μάλιστα, τη δράση του British Council, καθώς και τη προσπάθεια των μαθητών τίμησαν με τη παρουσία τους η Φάνη Πάλλη Πετραλιά, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Ολυμπιονίκης Δημήτρης Καφφάτος, ο Παραολυμπιονίκης, Γρηγόρης Πολυχρονίδης και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μίμης Δομάζος.


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος και ο παρουσιαστής της εκδήλωσης, δημοσιογράφος, Γιώργος Παπαδάκης, αφού έδωσαν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, τους απένειμαν το βραβείο.

Τιμητική Διάκριση για τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά στον Πανελλήνιο διαγωνισμό «Λέμε όχι στον σχολικό εκφοβισμό»
To Top