Αθλητισμός

Τηλεοπτικά Football League: Η ΕΡΤ δίνει 1.200.000, η Ένωση ζητάει τα διπλάσια!

Η Football League άνοιξε τον διάλογο με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά της νέας σεζόν αλλά απο την πρώτη επαφή φάνηκε πολύ μεγάλη διαφορά μεταξύ των δυο πλευρών.

Τα αποτελέσματα της πρώτης συνάντησης που έγινε την περασμένη Δευτέρα (28/9), ήταν το βασικό θέμα στην ατζέντα της τηλεδιάσκεψης των μελών της Football League που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης, αφού το θέμα “καίει” τα σωματεία και ίσως αποτελέσει αιτία για νέες καθυστερήσεις στην έναρξη.

Ο πρόεδρος Λεωνίδας Λεουτσάκος ενημέρωσε τις ομάδες για την συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο της κρατικής τηλεόρασης, Κωνσταντίνο Ζούλα, η οποία ήταν περισσότερο διερευνητικού χαρακτήρα αλλά ενδεικτική για το που κινούνται οι δυο πλευρές.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση της ΕΡΤ ανέρχεται σε 1.200.000 ευρώ ποσό που δεν συζητά η Football League η οποία αξιώνει τουλάχιστον τα διπλάσια!

Aνάλογη είναι και η κατάσταση στην SL2 καθώς ο Λεωνίδας Λεουτσάκος σε πρόσφατες δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία για ένα συμβόλαιο της τάξης των 4-5 εκατ. ευρώ, με την ΕΡΤ να προτείνει 3 εκατ., ποσό κατά πολύ χαμηλότερο των προσδοκιών της Ένωσης Α2’ και Β’ Εθνικής.

Στη τηλεδιάσκεψη της Τετάρτης υπήρξε ενημέρωση των ομάδων της FL και για τα ασφαλιστήρια συμβόλαια ενώ συζητήθηκε επίσης, η προσφυγή της Νίκης Βόλου κατά του ΟΦΙ και του Διαγόρα που θα εκδικαστεί την προσεχή εβδομάδα στο διαιτητικό της ΕΠΟ.

Τηλεοπτικά Football League: Η ΕΡΤ δίνει 1.200.000, η Ένωση ζητάει τα διπλάσια!
To Top