Αθλητισμός

Τηλεδιάσκεψη στη Γ’ Εθνική με Διαβολίτσι, Πάμισο: “Επανεκκίνηση με κόσμο και οικονομική ενίσχυση”

Σε κοινή γραμμή πλεύσης, με συγκεκριμένες προϋποθέσεις και αιτήματα για την επανεκκίνηση της αγωνιστικής δράσης, κατέληξαν οι εκπρόσωποι των ομάδων του 9ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής.

Μετά από μακρά συζήτηση που κράτησε περίπου τρείς ώρες, και περιλάμβανε ανταλλαγή απόψεων και έκθεση προβληματισμών, οι παράγοντες των 13 συλλόγων κατέληξαν στις ικανές και αναγκαίες συνθήκες για να επανεκκίνησει το πρωτάθλημα, τις οποίες θα εκθέσουν και με κοινή τους επιστολή σε ΕΠΟ, Λευτέρη Αυγενάκη και Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Τα σωματεία θα ζητήσουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με παρουσία κόσμου στις κερκίδες αλλά και να υπάρξει οικονομική ενίσχυση από την πολιτεία, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στα δυσβάσταχτα έξοδα που έχουν επωμιστεί από το ξεκίνημα της σεζόν χωρίς να έχουν έσοδα.

Τις προτάσεις υπερθεμάτισαν ο πρόεδρος του ΑΟ Διαβολιτσίου Γιάννης Κωνσταντάρας και ο γενικός αρχηγός του Παμίσου Μεσσήνης Γιώργος Καπερώνης, οι οποίοι εκπροσώπησαν τα δύο Μεσσηνιακά σωματεία στην τηλεδιάσκεψη και με τη σειρά τους έθεσαν τους προβληματισμούς για την επανεκκίνηση της σεζόν.

Οι ομάδες θα συντάξουν επιστολή την οποία τις προσεχείς μέρες θα αποστείλουν στους αρμόδιους φορείς, περιμένοντας στη συνέχεια τις δικές τους ενέργειες για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθεί και θα ολοκληρωθεί η σεζόν.

Τηλεδιάσκεψη στη Γ’ Εθνική με Διαβολίτσι, Πάμισο: “Επανεκκίνηση με κόσμο και οικονομική ενίσχυση”
To Top