Βιβλίο

Με τηλεδιάσκεψη η 3η συνάντηση του γ’ κύκλου της Λέσχης Ανάγνωσης

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας και η Ένωση Μεσσήνιων Συγγραφέων ανακοινώνουν την 3η συνάντηση του γ’ κύκλου της Λέσχης Ανάγνωσης (περίοδος 2020 – 2021).

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 στις 7 μ.μ. μέσω της πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης ΖΟΟΜ. Όσοι επιθυμούν τα συμμετάσχουν, πρέπει απαραιτήτως να δηλώσουν συμμετοχή στο 27210 96818 ή στο kalamata.library@gmail.com και θα τους αποσταλεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο η ηλεκτρονική διεύθυνση σύνδεσης.

Θα παρουσιαστεί και θα σχολιαστεί το μυθιστόρημα «Ιμαρέτ» του Γιάννη Καλπούζου, ένα έργο της σύγχρονης ελληνικής μυθιστοριογραφίας με ιστορικά στοιχεία και θα γίνει ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς.

Η Λέσχη Ανάγνωσης είναι ανοιχτή σε όλους όσοι αγαπούν το βιβλίο και δεν περιορίζεται στα μέλη της ΕΜΣ ή της ΔΚΒ Καλαμάτας.

Περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας (κα Ευτυχία Παπαδοπούλου, 2721096818 και kalamata.library@gmail.com) και στην Ένωση Μεσσηνίων Συγγραφέων (6936665907 και tinakoutsoubou@gmail.com).

Με τηλεδιάσκεψη η 3η συνάντηση του γ’ κύκλου της Λέσχης Ανάγνωσης
To Top