Μεσσηνιακή Κουζίνα

Tikla: Διήμερο θαλασσινών γεύσεων με “άρωμα” Αγγλίας στην Καρδαμύλη

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΕΦ BENJAMIN PALMER ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΙΚΕΝΤΖΗ

Διήμερο θαλασσινών γεύσεων θα ετοιμάσει αυτό το Σαββατοκύριακο το Tikla στην Καρδαμύλη. Το εστιατόριο έχει την τιμή να φιλοξενεί τον πολυβραβευμένο σεφ Benjamin Palmer, που διατηρεί τα διάσημα εστιατόρια Sardine Factory και Platos στην Αγγλία, και είναι και λάτρης της Καρδαμύλης την οποία επισκέπτεται.

Μαζί με τον δικό μας σεφ Παναγιώτη Κικεντζή, έχουν προγραμματίσει μενού με 6 πιάτα που μυρίζουν θάλασσα. Οι δύο σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους και τη δημιουργικότητά τους, ετοιμάζοντας πιάτα θαλασσινών σε ένα ιδιότυπο γαστρονομικό “πάντρεμα” Αγγλίας και Ελλάδας.

Κάνετε τώρα κράτηση στα τηλέφωνα: 6988439979 και 2721ο 74444

Tikla: Διήμερο θαλασσινών γεύσεων με “άρωμα” Αγγλίας στην Καρδαμύλη

Δημοφιλέστερα

To Top