ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Oι θυελλώδεις άνεμοι έσπασαν τη γυάλινη πρόσοψη κτηρίου στην Αριστομένους-Παρέμβαση από την Πυροσβεστική

ΜΠΟΦΟΡ ΓΙΑ ΡΕΚΟΡ ΚΑΙ …ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ

Σε άρση της επικινδυνότητας υαλοπινάκων κτηρίου στον πεζόδρομο της Αριστομένους προέβη σήμερα η Πυροσβεστική Καλαμάτας. Η γυάλινη πρόσοψη του κτηρίου δεν άντεξε στους θυελλώδεις ανέμους των 9 μποφόρ πoυ “σάρωναν” χθες βράδυ την πόλη της Καλαμάτας και κάποια τζάμια ξεκόλλησαν και έπεσαν στον πεζόδρομο, ενώ κάποια άλλα ράγισαν με αποτέλεσμα να ελλοχεύει κίνδυνος να πέσουν σε κανένα κεφάλι.

Κάποια από τα τζάμια έσπασαν και άλλα ράγισαν με αποτέλεσμα να είναι επικίνδυνα για τους περαστικούς στον πεζόδρομο


Κομμάτια από σπασμένα τζάμια είχαν πέσει στον πεζόδρομο

Με το καλαθοφόρο της πυροσβεστικής οι πυροσβέστες αφαίρεσαν τα σπασμένα τζάμια και έσπασαν όσα είχαν ραγίσει

Έτσι παρενέβη το μεσημέρι η Πυροσβεστική και οι πυροσβέστες έσπασαν τα ραγισμένα τζάμια, αποτρέποντας έτσι τον κίνδυνο να καταλήξουν αυτά στον πεζόδρομο. Ήδη  η Δημοτική Αστυνομία είχε αποκλείσει με προειδοποιητική ταινία το κομμάτι του πεζόδρομου, ώστε να μη διέρχεται κόσμος από το σημείο, μέχρι που έγινε και η παρέμβαση της Πυροσβεστικής.

Γεγονός πάντως είναι ότι οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν διάφορα μικροπροβλήματα και ζημιές στην Καλαμάτα, που όμως αντιμετωπίστηκαν, ενώ χθες η πόλη  μας βρέθηκε στη λίστα με τις περιοχές που σημείωσαν πανελλαδικό ρεκόρ στα μποφόρ.

Αυτή την ώρα (17:15) οι καταστηματάρχες και το προσωικό της καθαριότητας του Δήμου Καλαμάτας μαζεύουν τα σπασμένα γυαλιά από τον πεζόδρομο, ενώ αρκετός κόσμος αρχίζει να επισκέπτεται τα μαγαζιά.

Μ.Π.

To Top