Αθλητισμός

Θλίψη στον Αρκαδικό αθλητισμό για την απώλεια του Τάσου Σμυρνιώτη

O αρκαδικός αθλητισμός θρηνεί την απώλεια του Τάσου Σμυρνιώτη, του μεγάλου δάσκαλου του αθλητισμού και προπονητή, που έφυγε χθες (31/5) από την ζωή σε ηλικία 91 ετών.

Ο εκλιπών ήταν ιδρυτής του Αρκαδικού, παλιός αθλητής και καθηγητής Φυσικής Αγωγής και αφιέρωσε την ζωή του στον αθλητισμό.

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ του ΣΕΦΑ Αρκαδικού:

«Φτωχότερη είναι από σήμερα η αθλητική οικογένεια της ομάδα μας…Έφυγε από τη ζωή ο Αναστάσιος Σμυρνιώτης σε ηλικία 91 ετών…Ένας άνθρωπος με τεράστια προσφορά σε όλα τα επίπεδα που έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό. Ο Αρκαδικός μεγάλωσε στα χέρια του πραγματοποιώντας το όνειρό του,τη συμμετοχή στην κορυφαία κατηγορία.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ο Αστέρας Τρίπολης

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Αστέρας Τρίπολης:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλεια του Τάσου Σμυρνιώτη.

Ο Τάσος Σμυρνιώτης είχε μακρά και ξεχωριστή διαδρομή στο χώρο του αθλητισμού, τον οποίο υπηρέτησε ως αθλητής, προπονητής, καθηγητής φυσικής αγωγής και ως ο ιδρυτής του Αρκαδικού. Η προσφορά του στον αθλητισμό της Αρκαδίας είναι πολύτιμη και θα παραμείνει ως παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.».

Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Τη δικό του μήνυμα έστειλε ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης στο άκουσμα της είδησης της «απώλειας» του Τάσου Σμυρνιώτη. Αναλυτικά:

«Με συγκίνηση και αισθήματα ευγνωμοσύνης αποχαιρετώ τον Τάσο Σμυρνιώτη – άξιο τέκνο της Αρκαδίας, ικανότατο άνθρωπο του Αθλητισμού, δάσκαλο χιλιάδων νέων της Τρίπολης, σμιλευτή ψυχής και πνεύματος και σώματος -, από τον οποίο και προσωπικά αποκόμισα πολλά ως μαθητής και απόφοιτος του 1ου Λυκείου Τρίπολης, το οποίο επί έτη υπηρέτησε ως καθηγητής και ως διευθυντής.

Θα ζεις πάντα στην καρδιά και την μνήμη μας, ως ο μεγάλος εργάτης του στίβου και της ευγενούς άμιλλας”.

Θλίψη στον Αρκαδικό αθλητισμό για την απώλεια του Τάσου Σμυρνιώτη
To Top