ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θετικός στον κορονοϊό ο Σκοπετέας

Ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας και Εθελοντισμού Καλαμάτας Aναστάσης Σκοπετέας ανακοίνωσε πριν λίγο δημόσια πως είναι θετικός στον κορονοϊό.
Συγκεκριμένα αναφέρει:
Σε συνέχεια των επαναλαμβανόμενων τεστ που πραγματοποιώ το τελευταίο χρονικό διάστημα για προληπτικούς λόγους, χθες Τρίτη 10/11 βρέθηκα θετικός στο covid-19 και έκτοτε δεν παρουσιάζω κανένα από τα γνωστά συμπτώματα. Αμέσως ακολούθησα τη διαδικασία που επιβάλλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενημερώνοντας όσους ήρθα σε άμεση επαφή το τελευταίο διάστημα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας πάντοτε τηρούσα τους κανόνες προστασίας και προφύλαξης. Θα παραμείνω σε καραντίνα για όσο διάστημα απαιτηθεί.

Να σημειωθεί πως είναι το τρίτο κρούσμα στο Δημαρχείο Καλαμάτας, μετά τους δυο υπαλλήλους, ενώ θα επαναληφθούν τα τεστ τις επόμενες ημέρες. Όπως επισημαίνεται “Από το Δήμο τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, έχει υπάρξει απολύμανση του Δημαρχείου (Τρίτη 10/11) και του ιστορικού Δημαρχείου (Τετάρτη 11/11), ενώ θα ακολουθήσει και νέος δειγματοληπτικός έλεγχος σε συνεργασία με το Κ.Υ. Καλαμάτας”.

Θετικός στον κορονοϊό ο Σκοπετέας
To Top