ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θετικός στον κορονοϊό ο αντιδήμαρχος Νίκος Μπασακίδης

ΝΕΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – “ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ”

Με μια συγκινητική του ανάρτησή του ο Αντιδήμαρχος Καλαμάτας Νίκος Μπασακίδης ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, όπως και η σύζυγος του.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Ένα κρυολόγημα και κάποια δέκατα στον πυρετό, το προηγούμενο Σ/Κ (7-8/11), με απέτρεψαν να βρίσκομαι στο γραφείο μου, στο Δημαρχείο, όλη την προηγούμενη εβδομάδα.
Δέκατα, που κράτησαν μέχρι την Πέμπτη (12/11), έσπαγαν κόκκαλα, αλλά δεν είχα άλλα συμπτώματα.
Αναμένοντας την κατά τους Υγειονομικούς έβδομη ημέρα, για να κάνω το μοριακό test, η σύζυγος μου Τασούλα, διαγνώστηκε ΘΕΤΙΚΗ, με πιο βαριά συμπτώματα από τα δικά μου.
Χθες Σάββατο βράδυ, ενημερώθηκα και εγώ, ότι είμαι ΘΕΤΙΚΟΣ.
Έχοντας ενημερώσει τις επαφές μου, συνεχίζω εργαζόμενος από το σπίτι, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, αφού στο Δήμο έχουν δημιουργηθεί από τον προηγούμενο Μάρτιο, οι κατάλληλες συνθήκες τηλεργασίας.
Με την Τασούλα μαζί, τώρα και στα ΘΕΤΙΚΑ.

Πρόκειται για τον δεύτερο αντιδήμαρχο που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό από τη Δημοτική  Αρχή Βασιλόπουλου.  Θυμίζουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε πως είναι θετικός ο Αντιδήμαρχος Αναστάσης Σκοπετέας.
Περαστικά σε όλους. Είναι πράξη υπευθυνότητας η ανακοίνωση εκ μέρους τους ότι είναι θετικοί στον ιο, ώστε να εξεταστούν οι επαφές τους. Όλοι μας πρέπει να θεωρούμε τον εαυτό μας ως φορέα του ιού και έτσι να λειτουργούμε, όπως μας συνιστούν οι λοιμωξιολόγοι. Αντιθέτως, η ανακοίνωση σήμερα πως κάποιος είναι αρνητικός δεν σημαίνει ότι θα είναι και αύριο. Στα θέματα υγείας δεν χωρούν κομπασμοί περί του αρνητικού αποτελέσματος όταν η κοινωνία αγωνιά, όταν συμπολίτες μας νοσούν και όταν ο διπλανός μας διαγιγνώσκεται θετικός.

Θετικός στον κορονοϊό ο αντιδήμαρχος Νίκος Μπασακίδης
To Top