Αθλητισμός

Θετικός στον κορωνοϊό ο Ναδάλ – Αβέβαιη η συμμετοχή στο Australian Open

Ο Ράφα Ναδάλ ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και πλέον η κατάσταση της υγείας του θα κρίνει και τη συμμετοχή του στους αγώνες που ακολουθούν μέχρι και το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Ο Ισπανός τενίστας ήταν προγραμματισμένο να ταξιδέψει από νωρίς στην Αυστραλία, ώστε να αγωνιστεί και στο τουρνουά της Μελβούρνης, πριν το Asutralian Open, αλλά πλέον δύσκολα θα προλάβει να βγει από την καραντίνα.

Η ανακοίνωση του Ναδάλ

«Γεια σε όλους. Ήθελα να ανακοινώσω ότι κατά την επιστροφή μου στο σπίτι, αφού έπαιξα στο τουρνουά του Άμπου Ντάμπι, βγήκα θετικός στον COVID στο τεστ PCR που μου έγινε όταν έφτασα στην Ισπανία. Τόσο στο Κουβέιτ όσο και στο Άμπου Ντάμπι περνούσαμε ελέγχους κάθε δύο μέρες και όλοι ήταν αρνητικοί, ο τελευταίος ήταν την Παρασκευή και τα αποτελέσματα αυτού του ελέγχου, το Σάββατο.

Περνάω κάποιες δυσάρεστες στιγμές αλλά ελπίζω να βελτιωθώ σιγά σιγά. Τώρα βρίσκομαι στο σπίτι και έχω αναφέρει το αποτέλεσμα των εξετάσεων μου σε όσους έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου.

Ως συνέπεια της κατάστασης, πρέπει να έχω απόλυτη ευελιξία με το ημερολόγιό μου και θα αναλύσω τις επιλογές μου ανάλογα με την εξέλιξη της υγείας μου Θα σας κρατάω ενήμερους για οποιεσδήποτε αποφάσεις σχετικά με τα μελλοντικά μου τουρνουά! Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων για την υποστήριξη και την κατανόησή σας».

 

Θετικός στον κορωνοϊό ο Ναδάλ – Αβέβαιη η συμμετοχή στο Australian Open
To Top