ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Απογευματινά μπουζούκια λόγω κορονοϊού – Έναρξη στις 19:30 ο Βέρτης!

Προκειμένου να τηρηθούν τα μέτρα για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού, οι επιχειρηματίες αναπροσαρμόζουν το ωράριο λειτουργίας.

Σε αναπροσαρμογή των ωραρίων τους προχωρούν νυχτερινά κέντρα σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική λόγω του μερικού Lockdown που έχει επιβληθεί λόγω των κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Το γεγονός ότι τα ρολά πρέπει να κατεβαίνουν υποχρεωτικά τα μεσάνυχτα, οδηγεί επιχειρηματίες στο να λειτουργήσουν απογευματινές ώρες τα νυχτερινά τους μαγαζιά.

Χαρακτηριστικότερη όλων είναι η περίπτωση του νυχτερινού κέντρο «Όραμα», όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης και στο οποίο το πρόγραμμα θα ξεκινά στις 19.30 και θα διαρκεί ως τις 12 το βράδυ, οπότε και τίθεται σε ισχύ η απαγόρευση.

Το συγκεκριμένο ωράριο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του νυχτερινού κέντρου, γίνεται «με σεβασμό στα μέτρα της πολιτείας και θα ισχύσει για τις εμφανίσεις του γνωστού τραγουδιστής στις 14,15, 21 και 22 Αυγούστου, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα».

Ο ίδιος αναφέρει ότι στο νυχτερινό μαγαζί έγινε έλεγχος την περασμένη εβδομάδα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τηρούνται οι αποστάσεις και τα υπόλοιπα υγειονομικά μέτρα και, όπως σημειώνει, «το αποτέλεσμα ήταν να λάβει τα εύσημα των αρχών καθώς οι αποστάσεις των τραπεζοκαθισμάτων αποδείχθηκε ότι ήταν μεγαλύτερες από τις προβλεπόμενες».

Στη Χαλκιδική, το γνωστό club ΑΗΟΥ στην Καλλιθέα, ανακοίνωσε και αυτό την αλλαγή του ωραρίου από τις 11/8, έως τις 23/8, καθώς και αυτό θα ανοίγει απόγευμα και θα λειτουργεί έως τα μεσάνυχτα.

Πηγή: https://www.voria.gr/article/thessaloniki-apogevmatino-orario-se-mpouzoukia-logo-koronoiou?fbclid=IwAR3PcaxqXAn2Kq-Ce8nAWTOizO3iHzZC0xr1yRNCbEZiHPDIRF7yE_8Jqi4

Θεσσαλονίκη: Απογευματινά μπουζούκια λόγω κορονοϊού – Έναρξη στις 19:30 ο Βέρτης!
To Top