ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θερμή υποδοχή Ανδρουλάκη στην Καλαμάτα

«Νίκο μαζί στη νέα εποχή»-Καπνογόνα, κόρνες, συνθήματα αλλά και μαντινάδα για τον Ανδρουλάκη

Με μεγάλο ενθουσιασμό η νεολαία κυρίως υποδέχθηκε σήμερα το βράδυ τον υποψήφιο για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής και ευρωβουλευτή του κόμματος Νίκο Ανδρουλάκη στην Καλαμάτα, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του κ. Ανδρουλάκη εν όψει των εσωκομματικών εκλογών της 5ης Δεκεμβρίου.

ANDROULAKHS-KALAMATADSC-1518

ANDROULAKHS-KALAMATADSC-1523

ANDROULAKHS-KALAMATADSC-1524

Πριν την έναρξη της ομιλίας του, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά.

ANDROULAKHS-KALAMATADSC-1529

ANDROULAKHS-KALAMATADSC-1533

ANDROULAKHS-KALAMATADSC-1535

ANDROULAKHS-KALAMATADSC-1537

ANDROULAKHS-KALAMATADSC-1541

ANDROULAKHS-KALAMATADSC-1548

ANDROULAKHS-KALAMATADSC-1550

ANDROULAKHS-KALAMATADSC-1570

Νωρίτερα, εξάλλου, το απόγευμα της Τρίτης 23/11 ο κ. Ανδρουλάκης μίλησε στην Τρίπολη, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων πως «προσπαθούμε να ενισχύσουμε τον ορθό λόγο και τον ρεαλισμό και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχει μαζική συμμετοχή στις 5 και στις 12 Δεκεμβρίου και ένα πραγματικά νέο ξεκίνημα που θα κάνει το ΠΑΣΟΚ και την δημοκρατική παράταξη ξανά πρωταγωνιστή».

ANDROULAKHS-KALAMATADSC-1575

ANDROULAKHS-KALAMATADSC-1591

ANDROULAKHS-KALAMATADSC-1594

ANDROULAKHS-KALAMATADSC-1595

Παράλληλα, ο κ. Ανδρουλάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα λάθη του παρελθόντος που έχουν γίνει από το ιστορικό κόμμα του ΠΑΣΟΚ, δεσμευόμενος όμως ότι αυτά θα ανήκουν στο παρελθόν εάν ο ίδιος αναλάβει τα ηνία της παράταξης.

«Δεν λέω ότι δεν κάναμε λάθη, αυτά έγιναν, υπήρξαν και αλαζονείες και θέματα πελατειακού κράτους όμως εμείς στην νέα εποχή κρατάμε όλα τα καλά, αυτής της ιστορικής παράταξης. Κρατάμε ό, τι έκανε το ΠΑΣΟΚ όλα αυτά τα χρόνια, όλα αυτά τα μεγάλα έργα, πετάμε όμως κάθε συμπεριφορά, ατομική η συλλογική που πλήγωσε τον Ελληνικό λαό».
Την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου ο Νίκος Ανδρουλάκης θα βρεθεί στον Πύργο.

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

To Top