Θερινό cinema για τα παιδιά των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά!
Cinema

Θερινό cinema για τα παιδιά των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά!

“Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας “: Κινηματογραφική βραδιά με ποπ-κορν και δράκους(!) την Παρασκευή 12 Ιουλίου στις 8.30 το βράδυ για τα παιδιά του Σχολείου και του Summer camp

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΠΟΥΓΑ

“Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με τον πιο… Cine-ρπαστικό τρόπο!

Ένας έφηβος Βίκινγκ, ο Ψάρης, μένει στο νησί του Μπερκ, όπου η καθημερινή μάχη με τους  δράκους είναι τρόπος ζωής. Ο χαρακτήρας, όμως, του Ψάρη δεν ταιριάζει ούτε με τη φιλοσοφία της φυλής του ούτε και με αυτήν του αρχηγού της, που συμπτωματικά είναι κι ο πατέρας του εφήβου.Ωστόσο, όταν ξεκινά η Εκπαίδευση στους Δράκους του Ψάρη και των υπόλοιπων εφήβων, εκείνος συνειδητοποιεί πως αυτή είναι η μοναδική του ευκαιρία να αποδείξει πως έχει τις ικανότητες να γίνει μαχητής και να κερδίσει την εκτίμηση όλων. Γνωρίζοντας όμως έναν τραυματισμένο δράκο που τελικά γίνεται και φίλος του, όλος ο κόσμος του Ψάρη ανατρέπεται ̈.

Θερινό cinema για τα παιδιά των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά!

Την Παρασκευή 12 Ιουλίου στις 8.30 μ.μ σας περιμένουμε μικρούς και μεγάλους στην αυλή του Παιδικού Σταθμού (γκαζόν), για μια κινηματογραφική βραδιά, γεμάτη ποπ κορν και … δράκους!

” Για αυτό μην έρθετε χωρίς τους υπερ- ήρωες γονείς σας, η παρουσία τους κρίνεται απαραίτητη! ”
Η ταινία θα διαρκέσει 98 συναρπαστικά λεπτά αφού πρόκειται για ένα παραδοσιακό animation με μεγάλη καρδιά. Το χιούμορ επιτυγχάνεται αβίαστα ενώ η συγκλονιστική σχέση του Ψάρη με τον δράκο του, ανάγει τη φιλία των παιδιών με τα «κατοικίδια» τους σε σπουδαίο αγαθό.
Για μια ακόμη πιο οικογενειακή ατμόσφαιρα, μπορείτε να φέρετε ψάθες ή –για εκείνους που κρυώνουν- και τις κουβερτούλες σας, ή ό,τι άλλο θέλετε εσείς (τραπεζομάντηλα, σεντονάκια κ.α)

Συμβολικό εισιτήριο εισόδου 4€ για καλό σκοπό.

Τα έσοδα των εισιτηρίων θα διατεθούν στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια -ΦΛΟΓΑ.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, για να αποχαιρετήσουμε με τον πιο καλοκαιρινό τρόπο και αυτή τη χρονιά”.

  • Η προβολή αφορά τα παιδιά του Σχολείου και του Summer camp
Θερινό cinema για τα παιδιά των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά!
To Top