ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεοφάνια στην Καλαμάτα: Με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης όσοι βουτήξουν για το Σταυρό

Στις 6 Ιανουαρίου 2022, ημέρα Πέμπτη, θα τελεσθεί ο Μέγας Αγιασμός των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό της Αναλήψεως του Χριστού στην Παραλία Καλαμάτας.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και του Μεγάλου Αγιασμού και περί ώρα 11:00 θα τελεσθεί από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, στο χώρο έμπροσθεν του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καλαμάτας, ο αγιασμός των υδάτων.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας ανακοινώνει ότι η τελετή Αγιασμού των Υδάτων θα πραγματοποιηθεί στις 06-01-2020 και ώρα 11:00, έμπροσθεν του κτηρίου Κεντρικού Λιμεναρχείου – Τελωνείου.
Οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν ως κολυμβητές στη ρίψη του Τιμίου Σταυρού στη θάλασσα, θα πρέπει να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή στην Υπηρεσία μας (Γρ. Γενικής Αστυνομίας) και για όσους όπως εξ αυτών είναι ανήλικοι, χρειάζεται η έγγραφη συναίνεση των γονέων τους. Οι ανωτέρω θα πρέπει να φέρουν τα απαιτούμενα πιστοποιητικά σύμφωνα με το ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας ανακοινώνει ότι για λόγους δημόσιας υγείας λόγω της πανδημίας, δεν θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας εντός του Λιμενικού Καταστήματος μετά την τελετή Αγιασμού των Υδάτων στις 06-01-2022.

Θεοφάνια στην Καλαμάτα: Με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης όσοι βουτήξουν για το Σταυρό
To Top