Αθλητισμός

Θεοδοσιάδης: “Μπράβο στα παιδιά, τώρα τα Τρίκαλα”

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την μεγάλη προσπάθεια στο AEL FC Arena και την πρόκριση στους “16” το Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά παράλληλα φρόντισε να δώσει το σύνθημα για τη νέα μεγάλη μάχη που έρχεται σε λίγα 24ωρα, με τα Τρίκαλα στο Δημοτικό στάδιο Καλαμάτας.

Ήταν ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι για εμάς κόντρα σε μία ομάδα που έχει πραγματοποιήσει μία εξαιρετική ομάδα με πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Super League έως τώρα. Ξέραμε πως θα δεχθούμε μεγάλη πίεση στο σημερινό ματς.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Εμείς όμως έχουμε το μυαλό μας στο πρωτάθλημα και στο ματς κόντρα στα Τρίκαλα που είναι σε 48 ώρες. Πρέπει λοιπόν να ανασυνταχθούμε”, ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο 44χρονος τεχνικός και συνέχισε:

Σήμερα ξέραμε πως θα δεχθούμε μεγάλη πίεση από την ΑΕΛ κι ανταποκριθήκαμε σωστά αμυντικά όπως και ήταν βασικό μας μέλημα για να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ. Και ήταν σημείο κλειδί για εμάς.

Είμαστε στην Ελλάδα και πρέπει κάπως το πρόγραμμα να το ελέγχουν. Εμείς είμαστε σε μία μικρότερη κατηγορία και έχουμε κάνει δύο ταξίδια σε μικρό χρονικό διάστημα. Δεν μπορούμε μέσα σε 48 ώρες να ανταπεξέλθουμε είναι πολύ δύσκολο».

Ο Μιχάλης Γρηγορίου από την πλευρά του τόνισε πως ο αποκλεισμός προήλθε από το πρώτο ματς στη Καλαμάτα.

«Δυστυχώς για εμάς είμαστε το πρώτο θύμα έκπληξης στο θεσμό του Κυπέλλου. Μόνοι μας όμως βάλαμε τον εαυτό μας σ’αυτή τη θέση από το πρώτο ματς στη Καλαμάτα. Αποδείχθηκε πως δεν ήταν ανατρέψιμο.

Προσπαθήσαμε στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στην κλειστή άμυνα που περιμέναμε να δούμε να δώσουμε πλάτος, να επιχειρήοσυμε σουτ και να κάνουμε πλαγιοκοπήσεις. Δεν ήμασταν όμως τόσο πιεστικοί στο πρώτο ημίχρονο, όσο απαιτούσε ένα τέτοιο ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν σαφώς καλύτεροι, ρισκάραμε ενώ κι ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν σε πάρα πολύ καλή μέρα. Αν είχαμε πετύχει κι ένα δεύτερο γκολ θα διεκδικούσαμε με διαφορετικές αξιώσεις την πρόκριση.

Παρά τις πολλές τελικές δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα δεύτερο τέρμα και να το κυνηγήσουμε έως το τέλος. Δείξαμε όμως πως το πιστεύαμε, το θέλαμε και παλέψαμε να το διεκδικήσουμε. Δεν τα καταφέραμε και είμαστε αναγκασμένοι να συνεχίσουμε.

Πλέον κοιτάμε το ματς της Κυριακή στη Τρίπολη, όπου θα στρέψουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα.”

 

Θεοδοσιάδης: “Μπράβο στα παιδιά, τώρα τα Τρίκαλα”
To Top