ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεματική Αντιπεριφερειάρχης η Αντωνία Μπούζα

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ

Θεματική Αντιπεριφερειάρχης, σύμφωνα με πληροφορίες του Messinialive.gr, ορίστηκε την Πέμπτη το πρωί η Περιφερειακή Σύμβουλος Μεσσηνίας Αντωνία Μπούζα με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, τα συγκεκριμένα καθήκοντά της οποίας θα καθοριστούν τις επόμενες ημέρες.

Η κ. Μπούζα την Τετάρτη 23/5 συμμετείχε με ενεργό κι αναβαθμισμένο ρόλο στην συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής.

Στο μεταξύ την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, και μετά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, αναμένεται να συνεδριάσει στην Καλαμάτα η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας.

Ολοκληρώνεται κι επίσημα η πολιτική αποδυνάμωση της Ελένης Αλειφέρη

Να θυμίσουμε ότι προηγήθηκε η αναβάθμιση του Απόστολου Γκούνη στα οικονομικά θέματα της ΠΕ Μεσσηνίας.
Μετά από αυτές τις δύο κινήσεις του Περιφερειάρχη φαίνεται ότι πέρασε το δίμηνο της έντασης και της “ανωμαλίας” στο καθηκοντολόγιο στη Π.Ε. Μεσσηνίας, μαζί και με διάφορα ευτράπελα που έχουν συμβεί, τόσο εντός των γραφείων όσο και σε δημόσιες εκδηλώσεις, και οδεύουμε προς εκτόνωση της κατάστασης για να παραχθεί πολιτικό έργο, αφού χρόνος μέχρι τις εκλογές δεν είναι πολύς, ούτε αρκετός κι υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες στα θέματα της Μεσσηνίας…

Πλέον θα υπάρχουν δυο εκλεγμένα πρόσωπα που θα ενεργούν παράλληλα με την Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη και μάλιστα σε αρμοδιότητες που η ίδια ουδέποτε είχε.

Επιπλέον, ο Πέτρος Τατούλης θέλει να θωρακίσει τον θεσμό και την Περιφερειακή αρχή και με νομικές κινήσεις τις οποίες μάλιστα είχε προαναγγείλει στη συνεντευξη τύπου που παραχώρησε στην Μεσσηνία ότι θα εφαρμόσει, επειδή ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά από πολλούς, αλλά όχι από όλους
Κυρίως από μέσα ενημέρωσης που θέλησαν να αναγάγουν την υπόθεση του κοριού σε κομματική υπόθεση, αλλά και σε αντιπολιτευτικό μοχλό πίεσης κατά του Περιφερειάρχη που δεν είναι της παρούσης να επεκταθούμε για τους λόγους και τους σκοπούς.
Καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις και μάλιστα εντός του Ιουνίου, θα διαδραματίσει τόσο το πόρισμα για την υπόθεση του “κοριού”, όσο και το σοβαρό θέμα της διαχείρισης των απορριμάτων.

Θεματική Αντιπεριφερειάρχης η Αντωνία Μπούζα
To Top