Τροφή για σκέψη

Θέμα χρόνου να ξαναγίνει ατύχημα έξω από τη ΔΕΗ

Ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία διέλευσης εξακολουθεί να είναι αυτό έξω από το κεντρικό κατάστημα της ΔΕΗ στην Καλαμάτα στην οδό Αρτέμιδος.

Καθημερινά δεκάδες οδηγοί και πεζοί διασχίζουν το δρόμο και το πεζοδρόμιο με μεγάλη επικινδυνότητα, αφού τα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα και η σβησμένη διάβαση πεζών, εγκυμονούν πολλούς κινδύνους, σε ένα σημείο που έχουν συμβεί στο παρελθόν τροχαία δυστυχήματα και ατυχήματα…

Σήμερα το πρωί βρεθήκαμε στο κατάστημα της ΔΕΗ για τις ανάγκες του ρεπορτάζ της διαμαρτυρίας της Λαϊκής Ενότητας και παρατηρήσαμε ότι ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο ακριβώς μπροστά στην είσοδο, πατώντας πάνω στη διάβαση πεζών για περισσότερο από μισή ώρα!

Φυσικά τόσο στο ρεύμα ανόδου της Αρτέμιδος όσο και της καθόδου, πολλά ήταν τα αυτοκίνητα που σταματούσαν σχεδόν στη μέση του δρόμου.
Έχει επισημανθεί και στο παρελθόν ότι το συγκεκριμένο σημείο είναι εντελώς ακατάλληλο για να υποδέχεται καθημερινά χιλιάδες δημότες και υπάρχουν στη Νέα είσοδο κι αλλού, με χώρο πάρκινγκ, αρκετά κτήρια που μπορούν να φιλοξενήσουν την ΔΕΗ.

Θέμα χρόνου να ξαναγίνει ατύχημα έξω από τη ΔΕΗ
To Top