Επί Σκηνής

Θεατρική Διαδρομή: Ξεκαρδιστική πρεμιέρα για τους “Συμπέθερους από τα Τίρανα”

Eντυπωσιακή πρεμιέρα έκανε απόψε η Θεατρική Διαδρομή με την ξεκαρδιστική κωμωδία των Ρέππα-Παπαθανασίου, “Συμπέθεροι από τα Τίρανα”, σε σκηνοθεσία Όλγας Αλεξανδροπούλου, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.
Το θέατρο γέμισε και οι θεατές γέλασαν με την ψυχή τους με τους ‘Ελληνες συμπέθερους που δίνουν ρεσιτάλ υποκρισίας, ξιπασιάς και πονηριάς μπροστά στον αλλοδαπό μέλλοντα γαμπρό τους και στην οικογένειά του!

Οι παραστάσεις θα διαρκέσουν έως τις 23 Φεβρουαρίου.

Tι αναφέρει ο Κώστας Χαλκιάς για τη θερμή υποδοχή των “Συμπέθερων από τα Τίρανα”:

Άκρως επιτυχημένη ήταν η πρεμιέρα την Παρασκευή 7/2 στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας της κωμωδίας «Συμπέθεροι απ τα Τίρανα» των Μ. Ρέππα – Θ. Παπαθανασίου σε σκηνοθεσία Όλγας Αλεξανδροπούλου.

Στην κατάμεστη αίθουσα δημιουργήθηκε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα με συνδημιουργούς τους ίδιους τους θεατές που γέλασαν με την ψυχή τους και χειροκροτούσαν συνεχώς, όλους τους συντελεστές της Θ.Δ. Οι πάντες παραδέχτηκαν το υψηλό καλλιτεχνικό – αισθητικό αποτέλεσμα δηλώνοντας απόψεις όπως π.χ. οι ερασιτέχνες ηθοποιοί της Θ.Δ. με τις επιδόσεις στους ρόλους τους, θύμιζαν κλασσικές ελληνικές κωμωδίες, για την συνολική οργάνωση της παραγωγής, την σκηνική αισθητική, την μουσική επιμέλεια κλπ. ως και την τελική τους άποψη για την σημαντική συνολική προσφορά της Θ.Δ. στα θεατρικά πράγματα της πόλης μας. Η ίδια ατμόσφαιρα επαναλήφθηκε και στις επόμενες παραστάσεις του τριημέρου, Σάββατο και Κυριακή. Οι παραστάσεις των «Συμπέθερων…» θα συνεχιστούν μέχρι στις 23 /2, εκτός Δευτέρας.

To Top