ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θεατρική Διαδρομή: Κανονικά η παράσταση της Κυριακής “Στο σύρμα” και βλέπουμε…

ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΠΡΟΩΡΗΣ ΑΥΛAΙΑΣ Η “ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ” ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Νεότερη ενημέρωση: Μετά από τις ανακοινώσεις της Κυβέρνησης περί μη κλεισίματος των δημόσιων χώρων συνάθροισης, από την “Θεατρική Διαδρομή” ενημερωθήκαμε ότι η αποψινή παράσταση θα γίνει κανονικά – αύριο Δευτέρα δεν ήταν προγραμματισμένη παράσταση – και θα γίνει νέα εκτίμηση των πραγμάτων. Συνεπώς οι παραστάσεις, όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες, θα συνεχιστούν. Είχε προηγηθεί μια βιαστική ανακοίνωση εκ μέρους της “Θεατρικής Διαδρομής” που έκανε λόγω για επικείμενο κλείσιμο του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας, που οδηγεί σε αναστολή των παραστάσεων.

ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ Η ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ “ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ”

“Από τη διοίκηση του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας ενημερωθήκαμε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε τις παραστάσεις…θα κλείσει το Πνευματικό Κέντρο λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό”

“στο Σύρμα…” Τελευταία παράσταση σήμερα Κυριακή 8 Μαρτίου 2020.
Από τη διοίκηση του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας ενημερωθήκαμε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε τις παραστάσεις του έργου μας ως τις 15 Μαρτίου που είχαμε προγραμματίσει επειδή θα κλείσει το Πνευματικό Κέντρο λόγω των προληπτικών μέτρων που θα ανακοινωθούν για τον κορονοϊό. Επομένως σήμερα το βράδυ θα είναι η τελευταία μας παράσταση.

Πάντως από την πλευρά του Πνευματικού Κέντρου, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση και σύμφωνα με πληροφορίες του Messinialive έχει προγραμματιστεί σύσκεψη το μεσημέρι της Δευτέρας 9 Μαρτίου.

Θεατρική Διαδρομή: Κανονικά η παράσταση της Κυριακής “Στο σύρμα” και βλέπουμε…
To Top