Επί Σκηνής

Θεατρική Διαδρομή: Απόψε κάνει πρεμιέρα η παράσταση “Στο σύρμα…”

ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ Η Θ.Δ. ΣΤΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ «ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ»

Το Δ.Σ της Θεατρικής Διαδρομής εκφράζει τις ευχαριστίες του στο θεατρικό κοινό της πόλης και του νομού μας για την πρωτοφανή ανταπόκρισή του στην παράστασή μας «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» κατακλύζοντας όλες τις ημέρες την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας.

Με τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια εμπιστοσύνη που αγκαλιάζει όλες τις παραστάσεις μας 26 συνεχόμενα χρόνια καλούμε και πάλι τον κόσμο να παρακολουθήσει τη νέα μας παραγωγή «Στο σύρμα..» του επίτιμου προέδρου μας Αντώνη Κατσά σε σκηνοθεσία Κώστα Χαλκιά που θα παρουσιαστεί στον ίδιο χώρο από σήμερα 28 Φεβρουαρίου μέχρι 15 Μαρτίου 2020 καθημερινά εκτός Δευτέρας στις 9:00 το βράδυ.

Ένα έργο βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα και καταστάσεις, ύμνο στις αξίες και στα ιδανικά, στον άνθρωπο και στη ζω. Μία παράσταση που υποσχόμαστε ότι θα μείνει αξέχαστη σε όλους όσους την παρακολουθήσουν.  

Εκτιμούμε ιδιαίτερα την απόφαση του Δ.Σ του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας που αποτελείται από τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας, τον εκπρόσωπο του Δήμου Καλαμάτας, τον πρόεδρο του Ιατρικού συλλόγου, τον πρόεδρο του Δικηγορικού συλλόγου και τον πρόεδρο της Λαϊκής βιβλιοθήκης οι οποίοι με σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου Καλαμάτας μας παραχώρησαν δωρεάν την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου προκειμένου παρουσιάζουμε το έργο μας  «Στο σύρμα..».

Ελπίζουμε ότι τέτοιες ενέργειες θα έχουν συνέχεια για όλους όσους παράγουν πολιτισμό. Κατόπιν αυτών και εκτιμώντας ότι η Θεατρική Διαδρομή έχει πλέον την οικονομική δυνατότητα να το πράξει αποφασίσαμε την Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 3, 4 και 5 Μαρτίου να προσφέρουμε τις παραστάσεις στους μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου και στους φοιτητές εντελώς δωρεάν με ελεύθερη την είσοδο.

Φυσικά τις ίδιες και όλες τις άλλες ημέρες τιμή του εισιτηρίου είναι μόνο 5 ευρώ για αυτούς που παρακολούθησαν την προηγούμενη παραγωγή μας «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» και διαθέτουν το εκπτωτικό κουπόνι που συνόδευε το εισιτήριο τους.
Για τους υπόλοιπους ισχύει η τιμή των 10 ευρώ.

Θεατρική Διαδρομή: Απόψε κάνει πρεμιέρα η παράσταση “Στο σύρμα…”
To Top