ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θανατηφόρο τροχαίο στο Καλό Νερό: Συνελήφθη ο 35χρονος που κατηγορείται ότι απήγαγε την ανήλικη

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΕ ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Συνελήφθη στην Πάτρα ο αλλοδαπός που κατηγορείται για την αρπαγή της 13χρονης, που είχε σαν συνέπεια το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες στο Καλό Νερό, με τρεις νεκρούς-μεταξύ των οποίων η 13χρονη και ο 14χρονος- και 3 τραυματίες.

Ο 35χρονος που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο συνελήφθη αμέσως μετά την έξοδό του από το Νοσοκομείου βάσει του εντάλματος σύλληψης του ανακριτή Κυπαρισσίας.
Να επισημάνουμε ότι είναι η δεύτερη σύλληψη για το πολύνεκρο τροχαίο, μετά τη σύλληψη του 37χρονου πατέρα της ανήλικης, που φέρεται να κατεδίωξε με το αυτοκίνητό του το όχημα στο οποίο επέβαινε η κόρη του με τέσσερα ακόμα άτομα, που κατέληξε σε τραγωδία.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 35χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Κυπαρισσίας, για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών από την οποία επήλθε θάνατος καθώς και αρπαγή ανηλίκου, που δεν είχε συμπληρώσει το 14ο έτος από κοινού.

Διαβάστε και αυτό:

Θανατηφόρο τροχαίο με 3 νεκρούς και 3 τραυματίες στο Καλό Νερό

Θανατηφόρο τροχαίο στο Καλό Νερό: Συνελήφθη ο 35χρονος που κατηγορείται ότι απήγαγε την ανήλικη
To Top