Αθλητισμός

Δε θα γίνουν τα μπαράζ παραμονής στη Γ’ Εθνική!

Δεκτή έγινε η προσφυγή των 4 ομάδων για τα μπαράζ παραμονής στη Γ’ Εθνική. Το Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάσισε τη ματαίωσή τους και έτσι θα παραμείνουν στην κατηγορία.

Σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε για τη Γ’ Εθνική σήμερα το απόγευμα. Το Δίαιτητικό Δικαστήριο πήρε απόφαση θετική για τις 4 ομάδες που συμμετέχουν στα μπαράζ παραμονής.

Έκανε δεκτή την ένστασή της Νίκη Ευκαρπίας, του Αστέρα Πετριτή, του ΑΕΡ Αφάντου και της Προοδευτικής και έτσι δε θα γίνουν οι αγώνες.

Τους συλλόγους που θα παραμείνουν όλοι εντέλει στη Γ’ Εθνική, εκπροσώπησε ο νομικός Αργύρης Λίβας που έφτασε μια σπουδαία δικαστική νίκη.

Αναλυτικά:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται την προσφυγή και ακυρώνει την από 5-6-2024 απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ ως προς το σκέλος της με το οποίο επικυρώνεται το υπ’ αριθμ. 15/13-5-2024 πρακτικό της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ για τη διεξαγωγή των αγώνων κατάταξης για την παραμονή στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, που είχαν οριστεί να διεξαχθούν στις 16-6-2024 και ώρα 17:00, με το από 6-6-2024 έγγραφο της Διεύθυνσης Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.

To Top