Τροφή για σκέψη

Θα αφήνατε τα παιδιά σας να πάνε στις “τουαλέτες” του Πολυκλαδικού;

Σε πολύ κακή, άθλια θα λέγαμε, κατάσταση βρίσκονται τα αποδυτήρια και οι τουαλέτες στο κλειστό γήπεδο του Πολυκλαδικού, εκεί που στεγάζονται και προπονούνται σχολεία και σύλλογοι της πόλης.

Μπορεί να υπήρχε η πρόθεση από την δημοτική αρχή να κάνει σημαντικές παρεμβάσεις, οι οποίες πράγματι έγιναν κάποιες από αυτές, με χρήματα των δημοτών – κυρίως στην αίθουσα εκγύμνασης – δυστυχώς όμως οι σημερινές φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο πατέρας ενός κοριτσιού που αθλείται σε ομάδα της πόλης στο συγκεκριμένο χώρο, είναι μία γροθιά στο στομάχι για την κατάσταση κάποιων αθλητικών χώρων που πηγαίνουν τα παιδιά μας.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ

Σίγουρα ο συγκεκριμένος χώρος είναι ακατάλληλος από όλες τις απόψεις και είναι ένα έργο ντροπή για το ελληνικό κράτος που ουδέποτε έχει παραδοθεί επίσημα και ποτέ δεν πληρούσε ούτε τους στοιχειώδεις κανόνες ασφάλειας και αξιοπρέπειας στην Ελληνική εκπαίδευση και τον αθλητισμό.
Και ρωτάμε μετά από όλα αυτά; Θα αφήνατε τα παιδιά σας να πάνε σε αυτές τις… τουαλέτες;

Οι ομάδες που το χρησιμοποιούν έχουν κάνει κάποιες κινήσεις να αλλάξει αυτό το χάλι, αλλά δεν υπάρχει σύμπνοια και καλό θα είναι να υπάρξει η μέριμνα της Δημοτικής Αρχής…


Από τη στιγμή όμως που ο Δήμος Καλαμάτας έχει μεταβιβάσει τις αρμοδιότητες και τη συντήρησή του στον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου, πρέπει αύριο το πρωί κιόλας ο νέος πρόεδρος Παναγιώτης Βασιλόπουλος να βρεθεί στο χώρο και να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του χώρου.

Θυμίζουμε ότι τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2016 δόθηκε στην αθλούμενη νεολαία το κλειστό γυμναστήριο του πρώην Πολυκλαδικού Λυκείου, αφού ήταν κλειστό για την ανακαίνιση.
Ο Δήμαρχος, τότε, μιλώντας στους δημοσιογράφους, είχε πει πως “το συγκεκριμένο κλειστό γυμναστήριο, μετά από παρέμβαση του Δήμου Καλαμάτας, έχει γίνει από κάθε άποψη λειτουργικό, έχει συντηρηθεί πλήρως, ο περιβάλλων χώρος έχει περιφραχθεί και είναι απολύτως ασφαλής”.

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΙΣ 13 ΜΑΙΟΥ 2016 ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Θα αφήνατε τα παιδιά σας να πάνε στις “τουαλέτες” του Πολυκλαδικού;
To Top