ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Θ. Σαραντόπουλος φιλοδοξεί να συστήνει τους “Ανθρώπους της διπλανής πόρτας” μέσω της ΕΡΤ

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών Θοδωρής Σαραντόπουλος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού είναι ένα πρόσωπο που έχει την δική του ιστορία στην ενημέρωση της Μεσσηνίας και όχι μόνο και έχει μπροστά του μία νέα μεγάλη πρόκληση.
Πριν λίγες ημέρες προτάθηκε στην ΕΡΤ μια τηλεοπτική εκπομπή με τίτλο “Άνθρωποι της διπλανής πόρτας”, με επίκεντρο την ανάδειξη ανθρώπων ή και ομάδων που παρά την οικονομική κρίση, με οδηγό την καινοτομία, την ευρηματικότητα αλλά και την επιμονή μπόρεσαν να ξεχωρίσουν και να αφήσουν το στίγμα τους.

Ο Θοδωρής που βγήκε νικητής από μια διπλή δοκιμασία της υγείας του, έχει πλέον την εμπειρία της μετακινούμενης ανά την Ελλάδα εκπομπής και θα πηγαίνει ο ίδιος να συνομιλήσει με όλους αυτούς τους ανθρώπους που πέτυχαν κάτι παραπάνω και ανάτρεψαν την δυσμενή πραγματικότητα και καθημερινότητά τους.
Στην ουσία θα συναντήσει τους “ήρωες της κρίσης”, τα πρότυπα των ανθρώπων που ξεγέλασαν την αποτυχία και την μετουσίωσαν σε ένα καλύτερο ελπιδοφόρο αύριο!

Τα γυρίσματα της εκπομπής θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία της Ελλάδος, προβάλλοντας παράλληλα τις περιοχές όπου θα εξελίσσεται η κάθε ιστορία.
Οι “Άνθρωποι της διπλανής πόρτας” , θα είναι μια πρωτότυπη εκπομπή η οποία μάλιστα θα είναι καθολικά προσβάσιμη με SDH υπότιτλους και AD ακουστική περιγραφή, πλήρως προσβάσιμη σε ΑΜΕΑ.

Βρεθήκαμε το μεσημέρι στο νέο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού “Κiss fm”, στον οποίο ο Θοδωρής Σαραντόπουλος είναι ιδιοκτήτης και τον διευθύνει εδώ και πολλά χρόνια και μας μίλησε για το πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να τον βλέπουμε στην Δημόσια Τηλεόραση στο νέο project που βρίσκεται στα σκαριά, προβάλλοντας αυτό που ξέρει πολύ καλά να κάνει: Ανθρώπους της διπλανής πόρτας!.

To Top