ΚΟΙΝΩΝΙΑ

TΕΒΑ: Με κατ’οίκον διανομή στις πόλεις της περιφέρειας Πελοποννήσου λόγω καραντίνας

16 ΜΕ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Στην υπογραφή σύμβασης για την έναρξη της διαδικασίας διανομής από την Περιφέρεια τροφίμων και άλλων ειδών επιβίωσης, προς τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ στις Π.Ε. Αργολίδας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, προέβη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, χθες, Τρίτη 10 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για τις τελευταίες φετινές διανομές στους δικαιούχους του εν λόγω προγράμματος στις πιο πάνω τρεις Π.Ε. -καθώς οι άλλες δύο, Αρκαδία και Κορινθία πραγματοποιούν διανομή με διαφορετική διαδικασία.

Οι διανομές έχουν προγραμματιστεί ως εξής, α) στην Αργολίδα ξεκινούν σήμερα, Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου (το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε στην ενότητα της Π.Ε. Αργολίδας), β) στη Μεσσηνία το χρονικό διάστημα από τις 16 μέχρι και τις 27 του τρέχοντος Νοεμβρίου και γ) στη Λακωνία από τις 7 μέχρι και τις 11 του ερχόμενου Δεκεμβρίου.

Σημειώνεται ότι στα αστικά κέντρα η διανομή θα γίνει κατ’ οίκον, ενώ στις περιοχές που αυτό δεν είναι δυνατόν τα είδη θα παραληφθούν, παρουσία και της Αστυνομίας, από συγκεκριμένο χώρο που θα προσδιοριστεί.

TΕΒΑ: Με κατ’οίκον διανομή στις πόλεις της περιφέρειας Πελοποννήσου λόγω καραντίνας
To Top