ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΒΑ: Από 13 έως 24 Ιουλίου τελικά η διανομή τροφίμων και σχολικών ειδών στους δικαιούχους Μεσσηνίας

Αν και αρχικά είχε προγραμματιστεί η διανομή να ξεκινήσει στις 8 Ιουλίου τελικά μετατίθεται μια εβδομάδα μετά

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Η οργάνωση της επικείμενης διανομής προς τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ στην Π.Ε. Μεσσηνίας, τον ερχόμενο Ιούλιο, αποτέλεσε αντικείμενο της ευρείας σύσκεψης που συγκάλεσε την Τετάρτη 24 Ιουνίου, στο Διοικητήριο, στην Καλαμάτα, ο αντιπεριφερειάρχης Στάθης Αναστασόπουλος.

Συζητήθηκε, ειδικότερα, ο σχεδιασμός για την διανομή βασικών διατροφικών προϊόντων σε ωφελούμενους που πληρούν τα απαιτούμενα κοινωνικά κριτήρια, σχεδιασμός που προβλέπεται να υλοποιηθεί στα μέσα Ιουλίου, από 13 έως 24 του μηνός.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο γενικός διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Βασίλης Διαμαντόπουλος, ο διευθυντής Κοινωνικής Μέριμνας Κώστας Ψυχάρης, η διευθύντρια Υγείας Μεσσηνίας Κατερίνα Σπέντζουρα καθώς και εκπρόσωποι όλων των δήμων της Περιφερειακής Ενότητας.

Το Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ΤΕΒΑ/FEAD 2014-2020 έχει ευρωπαϊκή χρηματοδότηση και περιλαμβάνει, εκτός από τη διανομή βασικών διατροφικών προϊόντων και συνοδευτικά μέτρα ενδυνάμωσης και κοινωνικής ένταξης των ωφελουμένων.

ΤΕΒΑ: Από 13 έως 24 Ιουλίου τελικά η διανομή τροφίμων και σχολικών ειδών στους δικαιούχους Μεσσηνίας
To Top