ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τεστ για κορονοϊό και “Drive throught” από Δευτέρα στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ 1 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας αναβαθμίζοντας συνεχώς την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του βρίσκεται σε καθημερινή, ουσιαστική, επικοινωνία τόσο με την Δημοτική Αρχή και την Περιφέρεια όσο και με τον ΕΟΔΥ.
Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής, από Δευτέρα 16/11/2020 κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και προσωπικό του Κέντρο Υγείας Καλαμάτας θα βρίσκονται στο Μέγαρο Χορού καθημερινά από 09:00 έως 13:00 και θα πραγματοποιούν μόνο προγραμματισμένα ραντεβού με δομές/φορείς και συλλόγους της πόλης μας.

RAPID TEST ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ-ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Παράλληλα, μια νέα υπηρεσία θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους, παιδιά και ενήλικες, να εξεταστούν με τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid 19 (rapid tests) μέσω της δράσης «Drive through testing» σε λιγότερο από 10 λεπτά, εύκολα, γρήγορα, δωρεάν και με απόλυτη αξιοπιστία και ασφάλεια.

Η εν λόγω δράση θα πραγματοποιηθεί αρχικά στις 17/11/2020 και στις 24/11/2020 από τις 8:30 π.μ. έως τις 3 μ.μ. στο χώρο στάθμευσης του Μέγαρου Χορού Καλαμάτας, όπου τα στοιχεία των πολιτών θα ταυτοποιούνται απο υπάλληλο των κινητών μονάδων (η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ) χωρίς να χρειαστεί να κατέβει κανείς από το αυτοκίνητό του.

Κατόπιν οι πολίτες θα κάνουν το τεστ μέσα στο αυτοκίνητό τους και θα αποχωρούν. Σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, θα ειδοποιούνται εντός μιας ώρας μέσω email, ώστε να κανονιστεί περαιτέρω ραντεβού για μοριακό έλεγχο.

Τεστ για κορονοϊό και “Drive throught” από Δευτέρα στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας
To Top